آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۷۴۸۶

حمایت آلمان از راهکار تقسیم و پذیرش پناهجویان

وزیر خارجه آلمان با اشاره به مشکلات موجود در زمینه پذیرش پناهجویان در اروپا، از دستیابی به راهکاری در قالب ائتلاف متشکل از کشور‌هایی که تمایل به پذیرش پناهجویان دارند، حمایت کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان از کشور‌های اروپایی خواست تا ائتلافی را برای توزیع مجدد پناهجویان تشکیل دهند.

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، ماس امروز شنبه گفت که آلمان باید ائتلافی موسوم به کشور‌هایی که مایل به پذیرش پناهجویان هستند، در اتحادیه اروپا تشکیل دهد. این کشور‌ها آمادگی پذیرش پناهجویان در دریای مدیترانه را دارند.

این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که برخی از کشور‌های اروپایی با هرگونه پذیرش پناهجویان در سال‌های اخیر مخالفت کرده‌اند.

وزیر امور خارجه آلمان افزود: «ما باید با آن کشور‌های عضو اتحادیه اروپا که آمادگی پذیرش پناهجو دارند، همراهی کنیم و از دیگر کشور‌ها هم دعوت می‌شود که در این زمینه مشارکت داشته باشند.»

وی با اعلام اینکه آلمان می‌خواهد که سهم قابل توجهی در این اتحاد داشته باشد گفت که اختلاف میان کشور‌های اتحادیه اروپا در زمینه توزیع مجدد پناهجویان در بین کشور‌های اروپایی نباید بیش از این با بن‌بست مواجه شود.

قرار است کشور‌های اروپایی برای یافتن راهکاری برای نجات پناهجویان در هفته آتی تشکیل جلسه دهند. ماس ابراز امیدواری کرده است که در نشست پیش‌رو، گام سازنده‌ای در این زمینه برداشته شود.

مسئله ورود پناهجویان به اروپا در کنار رشد افراط‌گرایان در اروپا به ویژه در سال‌های اخیر و در پی ورود موجی از پناهجویان به اروپا همواره نگرانی سیاستمداران را به دنبال داشته است. چندی پیش هم «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان ضمن هشدار درباره رشد افراط گرایی و قدرت گرفتن احزاب با گرایش‌های ملی‌گرایانه در اروپا گفت که باید اقداماتی صورت بگیرد تا از رشد افراط‌گرایی در اروپا جلوگیری شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار