روسیه گوگل را جریمه کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۸۷۹۷

روسیه گوگل را جریمه کرد

دولت روسیه گوگل را برای دومین بار به علت نقض قوانین داخلی این کشور جریمه کرد. مبلغ این جریمه در حدود ۱۱۱۰۰ دلار است.
روسیه گوگل را جریمه کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رگولاتوری روسیه دیروز اعلام کرد شرکت گوگل را به علت عدم تبعیت از قوانین داخلی این کشور و عدم حذف برخی نتایج جستجو که حاوی اطلاعات غیرقانونی بوده و با قوانین داخلی این کشور در تضاد است، ۱۱۱۰۰ دلار جریمه نموده است.

به گزارش آسین ایج، بر اساس قانونی که در جولای سال ۲۰۱۸ به تصویب دولت روسیه رسیده، موتور جستجو‌های اینترنتی باید از لینک دادن به محتوایی که توسط دولت این کشور غیرقانونی اعلام شده، خودداری کنند. اما گوگل از این قانون تخطی کرده است.

بر اساس بررسی‌های دولت روسیه یک سوم سایت‌هایی که گوگل در جستجوگر خود به آن‌ها لینک می‌دهد غیرقانونی هستند و این موتور جستجو به اخطار‌ها و هشدار‌های دولت در این زمینه بی توجهی کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار