کد خبر:۷۷۸۸۸۵
طبق اعلام ناسا؛

دیگر سفر به ماه رویا نیست / حضور دائمی ناسا در قمر طبیعی زمین

ناسا در جدیدترین اخبار خود اعلام کرد قصد دارد تا ۵ سال آینده مجددا انسان به فضا بفرستد و با اقدامی شگفت انگیز در قمر طبیعی زمین حضوری دائمی داشته باشد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا (ناسا) از سومین خبر هیجان‌انگیز خود تحت عنوان اعزام انسان به ماه طی ۵ سال آینده پرده برداشت. ناسا با انتشار تصویری اعلام کرد دیگر سفر به ماه رؤیا نیست؛ چراکه اکنون با پروژه آرتمیس(Artemis program) خواهیم توانست در پنج سال آینده انسان را برای باری دیگر به ماه پرتاب کنیم، البته این انتهای پروژه ما نخواهد بود؛ زیرا با حمایت دولت ما خواهیم توانست فضانوردان را به مریخ نیز اعزام کنیم.

ناسا قصد دارد در سال ۲۰۲۴ میلادی با انجام مأموریتی تحت عنوان آرتمیس انسان‌ها را به ماه بازگرداند. در این راستا ۱۲ شرکت را انتخاب کرده تا به طراحی و ساخت ابزار‌هایی علمی برای مطالعه ماه بپردازند. در میان فناوری‌های جدیدی که ناسا برای رسیدن به این ماموریت پیش گرفته است، یک کاوشگر جدید به نام «مون رنجر» ('Moon Ranger) است.
 
این وسیله که توسط شرکت استروباتیک (Astrobotic) مطالعه خواهد شد، به نحوی طراحی شده که کوچک و سریع باشد تا خارج از محدوده ارتباطی رفته و بازگردد. محققان می‌گویند که این کاوشگر قادر خواهد بود ۰.۶ مایل دورتر از محدوده فرودگر به تحقیق و بررسی بپردازد و نقشه‌ای سه‌بعدی از سطح ماه بگیرد.

در واقع طبق گزارش‌ها و تأیید رئیس ناسا، آژانس فضایی آمریکا برای برنامه آرتمیس که از نام الهه یونانی الهام گرفته؛ نیازمند حدوداً ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار طی پنج سال آینده است. به گفته ناسا اگر فضانوردان مجددا به ماه روند، این بار فقط به کوبیدن یک پرچم و ترک ماه اکتفا نخواهد کرد و ناسا می‌خواهد حضور دائمی در این قمر طبیعی زمین داشته باشد. یعنی فضانوردان قادر خواهند بود بار‌ها و بار‌ها از زمین به ماه سفر کنند و بازگردند.

این اولین بار است که رئیس ناسا درباره هزینه‌های پیش‌بینی شده بازگشت به سطح ماه صحبت می‌کند. این برنامه که پاسخی به دستور ترامپ مبنی بر بازگشت هرچه سریع‌تر به ماه است، برای ارسال دو فضانورد (یک مرد و یک زن) بعد از ۵۰ سال از زمان شروع برنامه آپولو در دهه ۷۰ برنامه‌ریزی شده است.

با این حال، میزان بودجه‌ای که ناسا برای برنامه آرتمیس درخواست کرده، بسیار بیشتر از آن چیزی است که ۵۰ سال پیش برای نخستین سفر به ماه درخواست کرده بود. استاد دانشگاه واشنگتن می‌گوید ایالات متحده تا آن لحظه تاریخی که نیل آرمسترانگ، قدم بر ماه گذاشت، ۲۱ میلیارد دلار خرج کرد. در حالی که استفاده از همان تکنولوژی، امروزه حدود ۲۰۰ میلیارد دلار خرج خواهد داشت.

وی اظهار کرد: طراحی یک برنامه ارزان‌قیمت امکان‌پذیر است و به نظر او ناسا طی پنج سال آینده به ۴۰ تا ۶۰ میلیارد دلار برای دستیابی به هدف خود نیاز خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار