آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۹۵۰۸
ستاری در البرز:

آینده درخشانی در انتظار شتاب دهنده‌های بیوتکنولوژی وجود دارد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: خروجی و دستاورد فعالیت شتاب دهنده‌های حوزه بیوتکنولوژی، دارو‌های انسانی، دامی و واکسن‌ها در آینده درخشان است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در مراسم آغاز به کار شتاب دهنده زیست فناوری سلامت یاخته در پارک علم و فناوری البرز گفت: خروجی و دستاورد فعالیت شتابدهنده‌های حوزه بیوتکنولوژی، دارو‌های انسانی و دامی و واکسن‌ها در آینده درخشان است و این شرکت دانش بنیان یک نمونه آن است که جوانان خلاق و نوآور در این حوزه‌ها اقدامات چشمگیری انجام دادند. قطعا این جوانان پس از مدت زمانی با سرمایه گذاری بخش خصوصی می‌توانند تبدیل به شرکت دانش بنیان تولید کننده شوند.

ستاری ادامه داد: معاونت علمی برای مقابله با تحریم‌ها به خصوص حوزه بیوتکنولوژی برنامه‌های ویژه‌ای دارد و به زودی حمایت‌های قابل توجهی را به تولید واکسن‌های دام و طیور اختصاص می‌دهیم. البته اکوسیستم مناسبی برای این حوزه در کشور ایجاد شده است و ایران در حوزه بیوتکنولوژی قدرت نخست در منطقه است. اما این حرکت جدید در حوزه دام و طیور می‌تواند وابستگی‌ها را جبران کند و معاونت علمی نیز از سال گذشته در حوزه پروبیوتیک‌ها برنامه‌های خود را به صورت جدی پیگیری می‌کند و به زودی دستاورد آن‌ها مشخص می‌شود.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بخش بعدی سخنان خود به بازدید از شرکت «تماد» اشاره کرد و گفت: این شرکت با تولید مواد موثره دارویی کمک زیادی به کشور برای رهایی از وابستگی‌ها کرده است و باید حمایت از آن ادامه دار باشد؛ و امروز نیز ۸ محصول جدید عمدتا در حوزه مواد موثره دارویی رونمایی شد.

وی با تاکید بر حمایت جدی معاونت علمی و فناوری از حوزه بیوتکنولوژی ابراز کرد: با اقدامات انجام شده سعی داریم وابستگی به واردات مواد موثره دارویی کاهش یابد. حدود ۶۰۰ میلیون دلار واردات مواد دارویی تنها در بخش انسانی در سال انجام می‌شود که با پیاده سازی پروژه‌ها در این حوزه ۸۰ تا ۹۰ درصد آن را تولید داخل می‌کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار