رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران گفت: حلقه اتصال پژوهشی و آموزشی حلقه مفقودهای است که احساس میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعتمادی،رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در نشست خبری موسسه مطالعات و پژوهشهای اجتماعی دانشگاه تهران گفت: تاریخچه موسسه برهمگان آشکار است که از دهه ۳۰ و ماقبل تاسیس دانشکده فعالیت داشته است. موسسه بال پژوهشی و اجرایی و راهبردی دانشکده است و از این جهت تلاش داریم تا بتوانیم به وسیله این موسسه برای پیشبرد و حل مسائل کشور کمک کند. اگر چنین باشد میتوانیم امیدوار باشیم که موسسه همچنان جایگاه خود را دارد.
وی ادامه داد:این سابقه به ما کمک میکند که معطوف به این سیاستگذاری حلال مسئله بتوانیم کار کنیم. برنامه سوم ۵ ساله دانشگاه تهران هم باید حتما به بعد حل مسائل اجتماعی معطوف باشد و نمیتوان هیچ توجهی به این موضوع نداشت. برای ما مهم است که پژوهشها پیوستی داشته باشد و به صورت عملیاتی و پژوهشمند انجام شود.
رییس دانشکده علوم اجتماعی گفت: پیوستها برای پژوهشها بسیار اهمیت دارد از این جهت که میتواند راهکار ارائه دهد. نکته دیگری که خیلی مهم است و میتواند کمک کند تنوع بخشیدن به سازمانها و نهادهایی است که در این زمینه میتواند کار کند.
وی ادامه داد:عملا مسائل پژوهشی دانشگاه برای حل مسائل کشور به این پژوهشکده بازمیگردد. این حلقه اتصال پژوهشی و آموزشی حلقه مفقودهای است که احساس میشود.
اعتمادی گفت: اگر بخواهیم ببینیم سیاست اصلی برای احیای روند پژوهشکده چیست، این است که از قاعده به روند برسیم. وقتی دانشجویان فعال پایشان به اینجا بازشود قطعا اساتید نیز در این روند کمک خواهند کرد.