قرار داد همکاری پژوهشی و فناوری بر اساس برنامه پنج ساله ششم توسعه مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت با دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان امروز در دانشگاه فردوسی مشهد به امضا رسید.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در نشست امضا قرارداد پژوهشی بین این دانشگاه و شرکت ملی نفت ایران با ابراز خرسندی از اعتماد شرکت ملی نفت ایران به توانمندیها و ظرفیتهای دانشگاه فردوسی مشهد، آن را مشوقی برای توسعه و تقویت این ظرفیتها در دانشگاهها دانست.
کافی گفت: اگر بنا باشد دانشگاه به پژوهش در حوزههای منابع و انرژی بپردازد، نفت و گاز در اولویت پژوهشها قرار دارد.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا میتوان به تاسیس پژوهشکده نفت و گاز، ایجاد رشته مهندسی نفت، جذب دانشجویان خارجی، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در حوزه نفت و گاز، تجهیز آزمایشگاه و ایجاد شبکه همکاری دانشگاهی در حوزه نفت و گاز جهت استفاده بیشتر از ظرفیتهای دانشگاههای داخل کشور عنوان کرد.
سیدصالح هندی، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران نیز در این نشست با اشاره به اینکه اکتشاف نفت و گاز خود یک فرایند پژوهشی است، گفت: پس از احصاء نیازهای پژوهشی، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با پنچ دانشگاه وارد قرار داد شده است.
هندی تاکید کرد: پژوهشها باید خروجی محور باشد و منابع ما آنقدر زیاد نیست که آنها را هدر دهیم لذا انجام پروژههای مشترک و به اشتراک گذاشتن منابع و امکانات پژوهشی امری ضروری است.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران از فعالیتهای اکتشافی و پژوهشی در شمال شرق کشور و اختصاصا در دشت سرخس در سیاستهای کلان وزارت نفت خبر داد.
گفتنی است؛ این قرارداد به منظور تفسیر کمی لرزهای (QL) در جنوب دشت آبادان به امضا رسید.