به گزارش گروه اجتماعی
خبرگزاری دانشجو، غلامحسین اسماعیلی در مراسم افتتاح مجتمع ویژه فرهنگ و رسانه گفت: به رسیدگی تخصصی قضایی معتقدم، اما به جهت اینکه با جامعه رسانه اخیراً پیوندی خوردهام بیشتر نسبت به این موضوع و اهمیت آن اذعان دارم و امیدوارم اختلافی رخ ندهد، اما اگر برای من هم اختلافی رخ داد جز اصحاب رسانه مرا ببینید و استقبال میکنم اگر موضوعی پیش آمد در این مجتمع بیاید البته امیدوارم اختلافی پیش نیاید، اما کارکردها و شرایط رقم میزند؛ در هر صورت امیدواریم نان ما آجر شود تا مردم نیاز به جامعه قضایی نداشته باشند و ما بیکار شویم و امیدواریم مراجعه به جامعه پزشکی و قضایی به حداقل برسد.
وی ادامه داد:در دوره تحول توسعه ارتباطات جامعه قضایی با جامعه هنری و نخبگانی کشور و با کل جامعه شهروندانی را دنبال میکنیم و بنا داریم ارتباطات گسترده شود و بهرهگیری در جهت افزایش سرمایههای اجتماعی داشته باشیم چراکه منجر به افزایش سرمایههای اجتماعی نظام میشود.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: جامعه نخبگان و فرهنگ و رسانه کانال ارتباطی ما با عموم مردم است و به این ارتباط نیاز داریم و جامعه رسانهای به لحاظ این کانال ارتباطی میتواند به ما کمک کند.
وی بیان کرد: در این مسیر برای افزایش ارتباطاتمان یکی از زمینهها حفظ ارزشهای اسلامی و کرامت انسانی است که دستورالعمل آن ابلاغ شده و بسیار به ما کمک میکند در جهت نیل به این اهداف.
در دوره تحول بنا داریم نقدپذیری را تحمل و سعه صدر داشته و در مقابل بی مهری و ناسزاها واکنش سریع ندهیم الا جایی که ارزشهای اسلامی و حاکمیت و کیان نظام به مخاطره بیفتد. بنا بر گذشت و مسامحه داریم و ارادت مان بر انجام کار تخصصی است و در جمع رسانه گفتهام به جای شعب اختصاصی، مجتمع تخصصی در بحث مفاسد اقتصادی ایجاد کردهایم.
وی ادامه داد: به جهت تخصصی شدن امور اقتضا دارد فرآیند قضایی هم تخصصی اداره شود و از کارشناسان تخصصی بهره بگیریم و در شورای حل اختلاف هم این رویکرد و رویکرد صلح و سازش باید دنبال شود و آمارهای گفته شده منتهی به سازش، معتقدیم با حضور عناصر متخصص، شوراها باید به سمت صلح حداکثری بروند.
اسماعیلی خطاب به اصحاب فرهنگ و رسانه گفت: ما بخش کار خود را انجام میدهیم و از شما انتظار تحول داریم نمیشود یک جانبه رفت عملکرد اخلاق و نوشتار شما هم باید در تحول کمترین لغزش را ببینیم و انتظار داریم شان و منزلت ویژه خود را مراعات کنند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: شغل مطبوعاتی، رسانه و هنری اقتضاهایی دارد و بخشی از آن به دلیل اثرگذاری بر جامعه هنر و رسانه است و مخاطبان خاص دارند باید اقتضائات را بشناسند و انتظارات ما از جامعه رسانه بیش از جامعه پزشکی است چراکه با کل شهروندان در ارتباطند و از هر حیث، باید الگو باشند. بیشترین تقید به مسائل شرعی را از جامعه هنری میخواهیم. برای اینکه کارآمدی نظام را به اثبات برسانیم چارهای جز همراهی همه در این عرصه نخواهیم داشت.