آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۳۴۸۰

آمریکا حساب‌های کاربری ظریف در شبکه‌های اجتماعی را هم می‌بندد

پس از اقدام آمریکا در تحریم وزیر خارجه کشورمان، وزارت خارجه این کشور از شبکه‌های اجتماعی خواست صفحات محمدجواد ظریف در فضای مجازی را مسدود کنند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه آمریکا در نامه‌ای به شرکت‌های توئیتر، فیس‌بوک، اینستاگرام اعلام کرد فورا صفحات متعلق به محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، را مسدود کنند.

این اقدام آمریکا در پی آن صورت می‌گیرد که این کشور روز دهم مرداد نام ظریف را در فهرست افراد تحریم‌شده خود قرار داد.

طبق اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا، قرار گرفتن نام افراد در این فهرست دارایی‌های احتمالی آن‌ها در آمریکا را مسدود کرده و اتباع آمریکایی را از داد و ستد مالی با آن‌ها منع می‌کند.

در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم وزیر خارجه ایران به فرمان اجرایی اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره تحریم دفتر مقام معظم رهبری [و اشخاص و نهاد‌های وابسته به آن]استناد شده است.

ظریف پیشتر (سوم تیر) که احتمال تحریم او را مطرح کرده بودند، در مصاحبه با روزنامه نیویورک‌تایمز گفته بود: «هر کس که من را می‌شناسد می‌داند که من یا خانواده‌ام ملکی در خارج از ایران نداریم. من شخصاً حتی حساب بانکی هم در خارج از ایران ندارم. ایران کل زندگی و تنها تعهد من است. بنابراین، من هیچ مشکل شخصی با تحریم‌های احتمالی ندارم.»

یکی سخنگویان وزارت خارجه آمریکا پیشتر در گفتگو با وی. او.‌ای در پاسخ به پرسشی درباره دسترسی ظریف به رسانه‌های اجتماعی گفت: «توئیتر و اینستاگرام شرکت‌های خصوصی هستند. ما شما را در مورد نحوه رسیدگی به حساب‌های کاربری افراد به این شرکت‌ها ارجاع می‌دهیم.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار