کد خبر:۷۸۴۴۲۵
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری خبر داد

کاهش تعداد بنگاه‌های مشکل دار به ۱۲۶۲ واحد

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری با اشاره به اینکه تعداد بنگاه‌های مشکل دار در سه ماهه اول سال جاری نسبت به پایان اسفند ماه ۹۷ کاهش یافته است گفت: تعداد بنگاه‌های مشکل دار در اسفند ماه ۹۷ از ۱۳۵۱ به ۱۲۶۲ بنگاه مشکل دار رسیده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کریم یاوری، مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری درباره تعداد بنگاه‌های مشکل دار در سه ماهه اول سال جاری گفت: تعداد بنگاه‌های مشکل دار در سه ماهه اول سالجاری نسبت به پایان اسفند ماه سال ۹۷ کاهش یافته است و از ۱۳۵۱ بنگاه در اسفند ۹۷ به ۱۲۶۲ بنگاه مشکل دار رسیده است. تعداد کارگران در بنگاه‌های مشکل دار حدود یکصدو چهل هزار نفر می‌باشد.

وی ادامه داد: وزارتخانه‌های صادر کننده مجوز برای بنگاه ها‌ی اقتصادی می‌بایستی در حل و فصل مشکلات بنگاه‌ها اهتمام نمایند. کارفرمایان، سهامداران، مدیران و کار آفرینان می‌بایستی نسبت به حل مشکلات بنگاه‌های تحت مسئولیت خود اقدام و رفع مشکل نمایند. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهت صیانت از نیروی کار، حفظ حیات اقتصادی بنگاه‌ها و پایداری تولید وتثبیت اشتغال اهتمام ویژه نسبت به پیگیری و حل و فصل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی را دارد.

یاوری گفت:در سه ماهه اول سال جاری با حمایت از حدود بیش از چهار صدو هفتاد بنگاه حدود یکصد هزار فرصت شغلی تثبیت گردیده است.

مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری اعلام کرد: کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها در شرایط اقتصادی فعلی می‌بایستی بیش از پیش در حل و فصل مشکلات بنگاه‌ها اهتمام نمایند و حتی المقدور جلسات کارگروه‌ها با حضور ذینفعان در محل بنگاه‌های اقتصادی مشکلدار برگزار نسبت به حل و فصل مشکلات به صورت میدانی و عملیاتی اقدام نمایند.

در سال ۹۷ کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها بیش از دو هزار جلسه برای بررسی و رسیدگی به وضعیت بنگاه‌ها تشکیل داده اند. تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری هم اکنون حدود ۲۶۲ هزار نفر می‌باشد.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار