آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۵۶۸۵
جنبش‌اسلامی‌نیجریه:

زکزاکی توسط نیرو‌های امنیتی به مکانی نامعلوم منتقل شده است

جنبش اسلامی نیجریه اعلام کرد که شیخ ابراهیم زکزاکی و همسرش پس از بازگشت از هند، توسط نیرو‌های امنیتی به مکانی نامعلوم منتقل شده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنبش اسلامی نیجریه اعلام کرد که شیخ ابراهیم زکزاکی پس از بازگشت از هند، توسط نیرو‌های دولت نیجریه به مکانی نامعلوم منتقل شده است.

«ابراهیم موسی» سخنگوی این جنبش در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از سازمان امنیتی که وی را در اختیار دارند می‌خواهیم که به عموم اعلام کنند وی را کجا نگهداری می‌کنند.

بر اساس بیانیه این جنبش، نیرو‌های امنیتی پس از آنکه شیخ زکزاکی به همراه همسرش وارد فرودگاه ابوجا شدند، بدون آنکه به رسانه‌ها که ساعت‌ها منتظر وی بودند اجازه دسترسی به او را بدهند، زکزاکی را به مکانی نامعلوم منتقل کردند.

شیخ زکزاکی بعد از اینکه با برخورد غیرقابل قبول مسئولان هندی و تحمیل روند نامناسب درمان خود در بیمارستان مواجه شد، تصمیم به ترک هند و بازگشت به نیجریه گرفت.

وی در پیام ویدئویی گفت: دولت نیجریه در مورد وضعیت سلامت او اطلاعات نادرستی به طرف هندی داده و در امر درمان مانع‌تراشی کرده است، به همین دلیل او ترجیح می‌دهد که به کشور دیگری منتقل شود.

شیخ زکزاکی، رهبر جنبش اسلامی نیجریه دوشنبه دوازدهم آگوست (۲۱ مرداد ۱۳۹۸) به همراه همسرش از ابوجا، پایتخت این کشور به هند منتقل شد تا در آنجا روند درمان خود را پی بگیرد.

شیخ زکزاکی، در دوسال گذشته علی‌رغم حکم دادگاه، در بازداشت نیرو‌های امنیتی نیجریه بود و از نظر سلامت جسمانی دچار آسیب‌های جدی شده بود. گفته می‌شود یکی از چشمان شیخ زکزاکی تقریبا بینایی خود را از دست داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۳
حواستون باشه اخبارش را از دست ندید .مثل خاشقچی
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار