کد خبر:۷۸۶۴۳۵
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور:

طرح دوره‌های مهارتی برای سربازان وظیفه از مهرماه آغاز شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به پرداخت تسهیلات برای دانشجویان این دانشگاه گفت: طرح دوره‌های مهارتی برای سربازان وظیفه از مهرماه امسال این کار نیز آغاز شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بعد از ظهر شنبه در حاشیه افتتاح ساختمان ستاد دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان در جمع خبرنگاران گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی در محیط کار واقعی از اهداف دانشگاه است.

امید با تاکید بر اینکه دانشجویان این دانشگاه باید با ایجاد اشتغال پایدار در تولید ملی نقش آفرین باشند بیان کرد: انتظار می‌رود اصحاب رسانه در گفتمان سازی آموزش‌های مهارتی و هدایت دانش آموختگان و خانواده‌ها به سمت دانش مهارتی به این دانشگاه کمک کنند چرا که معتقدیم دانشگاه علمی و کاربردی می‌تواند در کاهش نرخ بیکاری به دولت کمک کند.

امید با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی و کاربردی کارفرما تربیت می‌کند گفت: در این دانشگاه کسانی تربیت می‌شوند که با راه اندازی کسب و کار‌های کوچک خودشان کارفرما شده و نیازمند پشت سرگذاشتن دوره‌های کارآموزی مجدد نباشند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه ۷۵ درصداز دانش آموختگان این دانشگاه شاغل هستند گفت: دانش آموختگان دانشگاه‌های جامع علمی و کاربردی کشور از اشتغال پذیری بیشتری برخوردارند.

وی با اشاره به اینکه ۳۸ درصد از شاغلان این دانشگاه شغلشان با درسشان مرتبط است اظهار کرد: دو سوم دانشجویان مهارتی کشور در دانشگاه جامع علمی - کاربری هستند.

امید با اشاره به پرداخت تسهیلات با نرخ سود ۲ درصد برای دانشجویان این دانشگاه تا سقف ۵۰ میلیون تومان افزود: با تفاهم انجام شده بین دانشگاه جامع علمی –کاربردی و قرارگاه آموزش ستاد کل نیرو‌های مسلح گذراندن دوره‌های مهارتی برای سربازان وظیفه نیز مهیا شده که امیدواریم از مهر ماه امسال این کار نیز آغاز شود.

وی گفت: در مرحله اول اجرای این طرح به موسسه علمی کاربری نیروی انتظامی واگذار شد و در این راستا بخشی از هزینه‌ها از سوی ستاد کل و بخشی را دانشجو و بخشی از آن نیز تخفیف دانشگاه خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار