آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۶۳۵
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت:

۸۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی متقاضی خوابگاه هستند / نتایج طرح‌های مراکز مشاوره اواخر مهر اعلام می‌شود

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: بیش از ۸۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی متقاضی خوابگاه هستند که ۴۰ درصد دانشجویان را تشکیل می‌دهند.

۸۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی متقاضی خوابگاه هستند / نتایج طرح‌های مراکز مشاوره اواخر مهر اعلام می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خدا بنده لو، مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در نشست خبری امروز که در این وزارتخانه برگزار شد، در خصوص نرخ غذا و اجاره بهای خوابگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: نرخ غذا سال گذشته برای هر دانشجو ۱۳۵۰ تومان بود، اما میانگین تمام شده ۱۵ هزار تومان است.

خدابنده لو افزود: هنوز هزینه سال جدید دانشجویان علوم پزشکی تعیین نشده، اما تلاش ما این است کیفیت غذا دستخوش تغییر نشود مبلغی که دانشجویان تاکنون برای غذا پرداخت می‌کردند ۱۷۰۰ تا ۲ هزار تومان بود.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت ادامه داد: ۴۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی که بیش از ۸۰ هزار نفر هستند متاضی خوابگاه هستند بیش از ۶۰ هزار نفر در خوابگاه‌های دولتی و ۲۰ هزار دانشجوی دیگر در سایر خوابگاه‌ها اسکان داده می‌شوند.

وی اضافه کرد: ۳۲۹ خوابگاه ملکی ۱۳ خوابگاه وقفی و ۵۲۱ خوابگاه خودگردان داریم که سرانه اسکان در خوابگاه‌ها نیز ۴ هزار متر مربع است، اما در مجموع ۱۰ متر در اختیار هر دانشجو قرار می‌دهیم.

خدابنده لو در خصوص فعالیت مراکز مشاوره در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: ۲۱۹ مرکز مشاوره در دانشگاه فعالیت می‌کنند که ۳۵۰ روانشناس در این دفاتر جوابگوی دانشجویان هستند.
 
 
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: خدمات روانشناسی به صورت مستمر انجام می‌شود و کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و زوج‌های دانشجو در این مراکز برگزار می‌شود.
 
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت ادامه داد: طرح سیمای زندگی و مصرف مواد رفتار‌های پرخطر در حال بررسی است که کار‌های اولیه انجام شده که این طرح‌ها در مرحله تحویل داده است که اوایل مهر نتیجه آن اعلام می‌شود هم چنین غربالگری سلامت دانشجویان به خصوص دانشجویان جدید الورود در مراکز مشاوره انجام خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار