کد خبر:۷۸۷۱۳۹

هشدار حبیب‌زاده درباره چالش‌های ده‌ونک

یک عضو شورای شهر تهران گفت: شهرداری تدابیری برای رفع خطر از بافت مسکونی و تجاری محله ده‌ونک بیاندیشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، افشین حبیب‌زاده در یکصد و شصت و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: ده‌ونک یکی از محله‌های قدیم و جزء میراث فرهنگی شهر تهران محسوب می‌شود که در دوره‌های مختلف مدیریت شهری توجه خاص و ویژه‌ای به این محله نشده و هر روز بر ابعاد مختلف چالش‌ها و مسائل آن افزوده می‌شود.

رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به توقف عملیات نوسازی و حتی عدم صدور مجوز برای بازسازی بافت فرسوده این محله که ارتباط با مدیریت شهری دارد، گفت: مشکلات عدیده و خطرآفرینی در همه بافت‌های فرسوده سطح شهر تهران و به خصوص برای محله ده‌ونک وجود دارد که می‌بایست در این خصوص تصمیمات مدیریتی خاص و جدی اخذ شود.

وی با اشاره به تبصره یک قانون «تعیین وضعیت املاک واقع در طرح‌های دولتی و شهرداریها» مجلس شورای اسلامی مصوب سال ۶۷ اصلاحی در سال ۸۰ اظهار کرد: طبق این مصوبه در صورتی که اجرای طرح و تملک املاک واقع در آن به موجب برنامه زمان‌بندی مصوب به حداقل ۵ سال بعد موکول شده باشد، مالکین املاک واقع در طرح از کلیه حقوق مالکانه مانند احداث یا تجدید بنا یا افزایش بنا و تعمیر و فروش و اجاره و رهن و ... برخوردارند. باتوجه به اینکه از زمان اجرای این طرح در ده ونک بیش از ۵ سال می‌گذرد و شهرداری تهران در این خصوص اقدامی انجام نداده است، شهرداری تهران باید ضمن اتخاذ تدابیر ویژه جهت رفع خطر از بافت مسکونی و تجاری این محله، شرایط و مجوز‌های انجام تعمیرات ضروری را به ساکنین ده ونک اعطا کند.

رییس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه همه این موارد بایستی با توجه به حفظ بنا‌های حائز اهمیت و تاریخی این محله در راستای بازیابی اصالت فرهنگی شهر تهران صورت گیرد، پیشنهاد داد کمیته‌ای متشکل از نمایندگان محله، شورای شهر، شهرداری و مجلس شورای اسلامی برای رسیدگی سریع و جدی موضوع تشکیل شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار