امام جمعه شهرستان زابل گفت: آنچه خوشحال کننده و مهم است، بلوغ سیاسی جوانان ماست که رخ نمایان کرده و از حالت پنهان خارج و بروز و ظهور پیدا کرده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام کیخا، امام جمعه شهرستان زابل درخصوص اتفاقات اخیر پیرامون مشکلات این منطقه و عدم حضور استاندار سیستان و بلوچستان در استان و شهرستان زابل در خطبههای نماز جمعه هشتم شهریورماه ۹۸ گفت: لازم است به موضوعات مهم منطقهای که در این دو هفته اخیردر سیستان رقم خورد اشاره داشته باشیم، گرچه از نظر ما قضیه تمام شده است. اما به چند علت به این موضوع ورود میکنم: وعده داده بودیم که این هفته در خصوص سوالات مردم عزیز و نیز مباحث مطرح شده توسط مسئولین در جمع اهل رسانه توضیح دهیم.
وی ادامه داد: عدم حضور چند ماهه استاندار محترم در جمع مردم و در پی آن مطالبات جوانان و دانشجویان ما و عدم پاسخ و تذکر متوالی در چند هفته در خطبهها و بازهم عدم توجه باعث شد که ما به صورت جدی هشدار دهیم که اگر حضور ایشان تا عید غدیر اتفاق نیفتد کاری میکنم که سابقه نداشته است.
امام جمعه زابل موارد پیش آمده پچس از این مطالبه گریها را مثبت خواند و گفت: در پی این مطالبات، موج مثبت، تکاپوی مسئولین، اتحاد و همدلی چشم گیر در منطقه، استان و کشور از همه سلیقههای سیاسی، تماس بعضی از بزرگان و خواهش از ما برای فرصت بیشتر و درخواست از استاندار برای تماس تلفنی در روز عید غدیر و نیز در هفته پس از آن حضور استاندار در سیستان شکل گرفت. دقیقا در روز تعیین شده تماس تلفنی حاصل شد. این در حالی است که اینچنین تماس تلفنی در اعیاد از طرف چنین مقامی بی سابقه بوده است.
حجت الاسلام کیخا افزود: آیا مسئول حق دارد جواب بدهد یا ندهد؟ مسئول حق دارد جواب بدهد و حق ندارد جواب ندهد؟ اصلا مسئول یعنی سوال شونده باید جواب بدهد هم به وسیله خدمت کردن و عملیاتی کردن وعدهها و هم به صورت زبانی با حضور در جمع مردم در سختی سیل و گردوخاک و غیره.
وی در خصوص تماس تلفنی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تماس تلفنی استاندار موجب شد تا فرصت بیشتری به وی داده شود آن هم به خاطر درخواست بعضی از بزرگان از تهران و مشهد. ما عقب نشینی نکردیم. البته برای استاندار محترم هم خوب شد، چون تواضع در مقابل مردم باعث رشد انسان میشود و انسان را بزرگ میکند. به هر حال ایشان تشریف آوردند با یک هیئت همراه ویژه و یک جلسه اداری ۶ ساعته که در نوع خود کم سابقه، تشکیل شد.
امام جمعه زابل پیرامون مطالبات ائمه جمعه، فرمانداران و معتمدین گفت: این بزرگان مطالباتی را بیان کردند بنده نیز مطالبات و گله مندیهایی داشتم، البته تلاش همه بر این بود که چالشی به وجود نیاید. اما سؤالی که مطرح میشود این است که آیا با آمدن استاندار مشکل حل شد؟ نه، اما آنچه خوشحال کننده و مهم است، بلوغ سیاسی جوانان ماست که رخ نمایان کرده و از حالت پنهان خارج شده و بروز و ظهور پیدا کرده است. جوانان و مردم ما با سلایق مختلف در فضای حقیقی و مجاری یک دل ویک صدا سیستان صدا زدند و ارادهی مردم غالب شد. ((انّ الله لا یغیّر ما بِقومٍ حتی یُغیِّروا ما بأنفسهم)).
وی نتیجه اتحاد و یکدلی سیستانیها در کل کشور را شکل گیری مجمعی با نام مجمع انس دانست و گفت: حدود دو سال است که روی مفهوم و مقدمات این محفل (اندیشههای ناب سیستان) کار شده که متشک از ائمه جمعه، فرمانداران، نمایندگان مجلس، فرماندهان سپاه، ارتش نیروی انتظامی، مسئولین اطلاعات، جانبازان، ایثارگران خانوادههای شهدا، نخبههای علمی فرهنگی ورزشی رؤسای حوزه و دانشگاه، معلمین از سیستانیهای مقیم منطقه، استان، مشهد، گلستان و تهران میباشد.
امام جمعه زابل راه پیشرفت سیستان را تشکیل این مجمع دانست و اظهار کرد: مقدمات عضو گیری آن در حال انجام است مطالبات از طریق این مجمع پی گیری میشود در منطقه، استان، بیت رهبری، مجلس، وزارت خانهها و. ما خادم مردم هستیم.
وی تاکید کرد: همچنان که فرماندار، نماینده دولت در شهرستان است، امام جمعه نیز نماینده رهبر معظم انقلاب میباشد. هر کسی که به مردم خدمت کند بنده مثل برادر در کنار او هستم و بارها گفته ام استاندار سیستان و بلوچستان را فردی مؤمن و متدین میدانم و انشاءالله در اسرع وقت به دیدن ایشان خواهم رفت.