کد خبر:۷۸۸۴۷۵

رامبد جوان تهیه کننده «زیبایی گاهی یک زن است» می‌شود

بهاره افشاری به نمایش «زیبایی گاهی یک زن است» به کارگردانی سهراب حسینی پیوست.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سهراب حسینی نویسنده و کارگردان حوزه تئاتر تازه‌ترین اثر نمایشی خود با عنوان «زیبایی گاهی یک زن است» را بعد از دهه اول محرم و ایام شهادت سالار شهیدان امام حسین (ع) در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد برد.

بهاره افشاری در تازه‌ترین فعالیت خود قرار است که در این نمایش به ایفای نقش بپردازد. تمرین‌های این گروه نمایشی از مدت‌ها قبل آغاز شده است.

پیش از این حضور هومن برق نورد در این نمایش قطعی شده بود و این ۲ بازیگر در تازه‌ترین نمایش سهراب حسینی از اواخر شهریورماه در سالن گلایل پردیس شهرزاد به ایفای نقش می‌پردازند.

«زیبایی گاهی یک زن است» سومین نمایش سهراب حسینی بعد از اجرا‌های «نشر اکاذیب» و «خونین زار» از ابتدای سال جاری در پردیس شهرزاد خواهد بود.

تهیه کنندگی این نمایش بر عهده رامبد جوان خواهد بود.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار