مدیر هیئت عامل صندوق شکوفایی و نوآوری گفت: صنایع سنتی ما در برابر پذیرش فناوری مقاومت میکنند و شرکتهای دانش بنیان با تحمیل فناوری به آنها میتوانند موجب رونق و توسعه شوند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو مراسم اختتامیه گردهمایی صنایع شرکتهای دانش بنیان و استارت اپهای صنعت غذایی عصر امروز با حضور محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور، امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و علی وحدت رئیس صندوق شکوفایی و نوآوری در محل این صندو برگزار شد.
علی وحدت مدیر هیئت عامل صندوق شکوفایی و نوآوری در این مراسم با بیان اینکه جنس حضور صندوق در رویدادهای مختلف حضور فعالانه ما در اکوسیستمهای نوآوری است اظهار کرد: تلاش کرده ایم تا بعضی از رویدادها از جنس توسعه بازار باشد و کسانی که فروش آنها بالای ده میلیارد است مورد حمایت قرار میگیرند.
وحدت ادامه داد: مسئله حوزه امنیت غذایی و صنعت غذا در کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است و اولویت دارد از سوی دیگر این صنعت میتواند بر اقتصاد تاثیر مستقیم داشته باشد.
وی تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی عملا فعالیت خود را از سال ۹۲ آغاز کرده و امروز آنچه میبینیم مربوط به توسعه زیرساختها طی چند سال گذشته است و سعی کرده ایم با حمایت از شرکتهای دانش بنیان و ایجاد نوآوری شرایط توسعه در کشور را فراهم کنیم.
مدیر هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص گردهمایی صنایع شرکتهای دانش بنیان در استارت آپهای صنعت غذایی یادآور شد: این رویداد سه روزه باعث شد تا خدمات متنوعی در اختیار شرکتها قرار بگیرد، هم چنین صاحبان ایده و سرمایه گذاران میتوانستند در شرایط یکسان با برگزاری جلسات B۲B نیازهای یکدیگر را مطرح نمایند و امیدواریم این رویداد بتواند برای شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها اثربخش بوده و موجب توسعه آنها شود.
وحدت در پایان خاطر نشان کرد: ما در حوزه حمایت از شرکتهای دانش بنیان همه امکانات و ابزار خود را به کار بسته ایم و امیدواریم این نوآوری به بخش سنتی نیز کمک کند، زیرا بخش سنتی ما یا مقاومت میکند یا از اثرات نوآوری بی اطلاع است و شرکتهای دانش بنیان با تحمیل فناوری خود به این بخش میتوانند توسعه ایجاد کنند و در این بین علاوه بر رونق اقتصاد در کشور شاهد توسعه شرکتهای دانش بنیان نیز خواهیم بود.