کد خبر:۷۸۹۳۳۸
ریان حسین از کشمیر هندوستان در قرارگاه جنبش دانش آموزی:

جهان اسلام باید در کنار مردم کشمیر باشند

اولین گردهمایی اتاق اندیشه ورز قرارگاه جنبش دانش آموزی پیرامون مسایل کشمیر با حضور سید ارتضی ازکشمیرپاکستان و ریان حسین و علی ریاض از کشمیر هندوستان و دانش آموزان انجمن‌های اسلامی برگزار شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، ریان حسین از کشمیر هندوستان در اولین گردهمایی اتاق اندیشه ورز قرارگاه جنبش دانش آموزی پیرامون مسایل کشمیر که عصر امروز در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان برگزار شد، گفت: یک ماه می‌گذرد و مردم کشمیر در محاصره هستند و ارتباطی با همسایه‌های خود ندارند، از بچه‌های انقلابی و بسیجی تشکر می‌کنم که در این باره و حمایت از این افراد فعالیت داشتند.

وی گفت: اگر فرد ایرانی به کشمیر برود دستشان را می‌بوسند، چون می‌گویند از کشور امام خمینی و ایران آمده است.

ریان حسین خاطرنشان کرد: اگر اکنون بیدار نشویم، از مردم کشمیر حمایت نکنیم، روشنگری نشود و در کنار مردم کشمیر نباشیم این آخرین اقدامات هند خواهد بود و بعد از این اقدام دیگری صورت نمی‌گیرد.

کارشناس مسائل پاکستان گفت: باید جهان اسلام در کنار مردم کشمیر باشند و از آنان حمایت کنند. ما نیز از مرجعیت، مردم شرکت کننده در نماز جماعت می‌خواهیم از مردم کشمیر حمایت کنند.

در این نشست برخی از دانش آموزان به بیان اقدامات خود که درباره حمایت از کشمیر انجام دادند، پرداختند.

ریاض علی از کشمیر هندوستان نیز در ادامه این دیدار به اقدام دانش آموزان در حمایت از کشمیر و مردم آن گفت: دانش آموزان باید دیگران را آگاه کنند تا نهضت حمایت ادامه پیدا کند. پس تاکید می‌کنم دانش آموزان باید درباره کشمیر اطلاعات داشته باشند.

او به نقش خاص ایران از جهت اسلامی بودن اشاره کرد و افزود: مردم ایرانی باید درباره کشمیر آگاهی داشته باشند این وظیفه رسانه هاست که این موضوع را پررنگ کنند.

ریاض علی خاطرنشان کرد: در کشمیر نام کوچه‌ها به اسم شهدای ایران است و شهرکی دارد که با نام امام خمینی است لذا کشور ایران می‌تواند به کشمیر کمک کند.

وی گفت: رسانه‌های هند این موضوع و فرموده مقام معظم رهبری را تحلیل کردند که در کشمیر ظلم می‌شود چراکه بر اهمیت کشمیر تاکید دارند، کشمیر یک کشور سرسبز و زیبا است که حدود ۴۰۰ سال هویت دارد.

این کارشناس گفت: سازمان ملل ۵بار درباره کشمیر قطعنامه صادر کرده است و گفته کشمیر مساله داخلی هند نیست. تاکید می‌کنم هلال احمر وابسته به سازمان ملل را برای بردن دارو به کشمیر فعال کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار