آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۰۰۰۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

شمامی: آمریکا آنقدر دست خالی شده که می‌خواهد اسامی خریداران نفت ایران را افشا کند

یک کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه آمریکا هنوز به دنبال ایجاد فشار حداکثری بر ایران است گفت: آمریکا تا حدی دست خالی شده که به دنبال آن است که خریداران نفت ایران را افشا کند در حالی که جمهوری اسلامی هنوز برگ‌های برنده خود را نگه داشته است.

رضا حجت شمامی کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص گام سوم کاهش تعهدات برجامی گفت: به همان اندازه که آمریکا فشار می‌آورد و به دنبال نتایج زودرس است به نظر می‌رسد ایران هم باید در بحث خروج از برجام و برداشتن گام‌های موثر جدی‌تر باشد.

شمامی با اشاره به اینکه شواهد نشان می‌دهد دولت ایران هنوز امیدواری‌هایی در خصوص برجام دارد، گفت: براین اساس دولت به دنبال آن است که شاید بتواند گام‌های خود در برابر بدعهدی اروپا و آمریکا را کوتاه‌تر بردارد، تا جایی که بالاخره با اروپا به نتایجی دست یابد و یا دنبال نمایش این مسئله است که ایران به دنبال مذاکره با کشور‌های طرف مقابل برجام است، البته به استثنای آمریکا که خودش تمایلی به نشستن بر سر میز مذاکره ندارد.

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: از این رو جمهوری اسلامی به دنبال آن است که اعلام کند شما به دنبال بازی رسانه‌ای هستید تا این طور نمایش دهید که ایران اهل گفتگو و مذاکره نیست، اما موضوع این است که جمهوری اسلامی پای میز مذاکره است و این شما هستید که باید به این میز  برگردید.

وی این رویکرد را یکی از رویکرد‌های دولت دانست و خاطر نشان کرد: براساس این رویکرد دولت گام‌های خود را آهسته‌تر برمی دارد و لذا مورد انتقاد خیلی از منتقدین قرار می‌گیرد.

شمامی با بیان اینکه آمریکا هنوز به دنبال ایجاد فشار حداکثری بر ایران است گفت: آمریکا تا حدی دست خالی شده که به دنبال آن است که خریداران نفت ایران را افشا کند در حالی که جمهوری اسلامی هنوز برگ‌های برنده خود را نگه داشته است.

این کارشناس مسائل بین الملل یکی از برگ‌های برنده جمهوری اسلامی را بحث غنی سازی بالای ۲۰ درصد دانست و یادآور شد: بنابراین سخنگوی سازمان انرژی اتمی روز شنبه اعلام کرد تعداد دستگاه‌ها و میزان ذخایر افزایش یافته است.

وی مهمترین گام برداشته شده در این مرحله را بحث تحقیق وتوسعه دانست و یادآور شد: چیزی که با آن به علم و دانش می‌رسیم مسئله مهمی است و این یکی از بزرگترین مشکلاتی است که آمریکا با ما دارد.

شمامی ادامه داد: در زمینه تحقیق و توسعه جمهوری اسلامی هنوز سمت بحث ماشین‌های IR8 نرفته است و این برگ برنده دیگری در دست جمهوری اسلامی است.

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: امریکایی‌ها از این به بعد دست خالی هستند، چون نقطه نهایی تحرکات و تهدیدات آن‌ها بحث جنگ است و این روز‌ها بعد از تحریم مقام معظم رهبری وزیر امور خارجه و تحریم مواد غذایی و دارو دست به دامان تحریم شهردار تهران شده اند، چون تصور آنها این بود که ایران زیر بار تحریم‌ها، اقتصاد کشور از هم پاشیده شود، اما این اتفاق نیفتاد و به لطف خداوند نفت ایران به شیوه‌های دیگری در حال صادرات است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار