رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان اعتبار برای تغذیه دانشجویی از سازمان برنامه و بودجه تقاضا کردیم که تا آغاز سال تحصیلی پرداخت شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم ،مجتبی صدیقی در میزگرد تخصصی «بررسی مسائل جاری آموزش عالی در آغاز سال تحصیلی» که در حاشیه اجلاس روسای دانشگاهها و مراکز پژوهشی برگزار شد، اعلام کرد: شیوهنامه انضباطی جدید دانشجویی به دانشگاهها ابلاغ شده و در آن بر رعایت بیشتر حقوق دانشجویان تاکید شده است.
وی با تاکید بر ضرورت توجه ویژه سازمان برنامه و بودجه به دانشگاهها اظهار داشت: در بخش تغذیه اگر فقط فرض کنیم ۵۰ درصد دانشجویان روزانه از غذای دانشگاه استفاده کنند که در برخی از دانشگاهها این آمار به ۸۰-۷۰ درصد میرسد؛ باید ۱۲۶ میلیون پرس غذا در ناهار و شام توزیع شود که ۱،۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد که از سازمان برنامه و بودجه تقاضا کردهایم کسری بودجه تغذیه دانشجویی را پرداخت کنند.
وی با تاکید بر توسعه رستورانهای مکمل به جهت تنوع غذایی و رضایتمندی دانشجویان دانشگاهها افزود: امسال یک افزایش حداقلی متوسط حدود ۳۰۰ تومان در هر پرس غذای دانشجویی صورت گرفته که تاثیر جدی در رفع کسری اعتبار ندارد. در اینگونه موارد بهتر است که مسئولان دانشگاهی با شورای صنفی دانشگاه ارتباط بیشتری برقرار کنند و آنان را کاملاً شفاف در جریان امور قرار دهند.
صدیقی در ادامه به بخش تربیت بدنی اشاره کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در این زمینه افتاده و رویدادهای ورزشی به طور منظم برگزار شده که در این خصوص میتوان به برگزاری المپیاد قهرمانی در شیراز در سال گذشته و المپیاد همگانی در دانشگاههای بوعلی سینا و الزهرا (س) اشاره کرد؛ همچنین دانشجویان ما در یونیورسیاد بینالمللی با اعزام یک کاروان کوچک رتبه نهم را کسب کردند.
وی گفت: در حوزه ورزش به دنبال توسعه فضاهای ورزشی در قالب طرحهای زودبازده شامل اتاق تندرستی، چمنهای مصنوعی و زمین کفپوش هستیم که در این زمینه با احتساب طرحهای سال گذشته و سال جاری ۱۰۰ هزار متر مربع بر فضای ورزشی دانشگاهها اضافه میشود.
صدیقی افزود: در این خصوص تا کنون ۲۷ زمین چمن مصنوعی در دانشگاهها به بهره برداری رسیده و ۶ زمین چمن مصنوعی نیز به زودی به بهره برداری میرسد.
رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: همچنین پذیرش دانشجویان غیر بورسیه و بورسیه غیر ایرانی در دستور کار قرار دارد که ما درصدد هستیم پذیرش دانشجویان بورسیه خارجی را کاهش داده و پذیرش با دریافت شهریه را افزایش دهیم.
وی با تاکید بر اینکه فصلالخطاب در دانشگاهها در هر کاری، ضابطه و قانون است، گفت: ضروری است مسئولان دانشگاهی به دانشجویان ناتوان اقتصادی که از حداقلها هم محروم هستند توجه بیشتری داشته باشند و آنان را بیشتر در یابند.