کد خبر:۷۹۱۳۶۷
غفاری در جمع روسای دانشگاه‌ها:

مسئولان دانشگاه‌ها باید از توانمندی دانشجویان جهت انجام امور دانشگاه استفاده کنند

معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: مسئولان دانشگاه‌ها باید از توانمندی دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در جهت انجام امور دانشگاه استفاده کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ تحقیقات و فناوری گفت: مسئولان دانشگاه‌ها باید از توانمندی دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در جهت انجام امور دانشگاه استفاده کنند.

وی با بیان اینکه برای کاهش مشکلات دانشگاهی لازم است که روسای دانشگاه‌ها سیاست شریک‌سازی دانشگاهیان را دنبال کنند؛ اظهار داشت: ما باید با گفتگو و مفاهمه، همه اقشار دانشگاهی را متقاعد کنیم که همه‌مان هم در مسائل و هم در محسنات دانشگاه سهیم هستیم و باید به کمک و همفکری هم مشکلات موجود را از میان برداریم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید برپر تلاطم بودن حوزه فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه‌ها گفت: امروزه هر مساله و تغییری که در جامعه صورت می‌گیرد، سریعاً در دانشگاه نیز باز تاب می‌یابد و مدیریت مطلوب بر این موارد امکان‌پذیر نمی‌باشد مگر اینکه همه دست اندرکاران و اقشار دانشگاهی دست به دست هم دهند و با رسیدن به یک نقطه نظر مشترک در جهت حل مسائل اقدام کنند.

وی با اشاره به ظهور پدیده تشخص‌طلبی در میان دانشجویان گفت: ما با پدیده تشخص‌طلبی در میان دانشجویان مواجه هستیم و به این ترتیب بیشتر دانشجویان خود را ناظر می‌بینند تا مخاطب و به همین دلیل گاهی اوقات با هجمه‌های سنگین آنان به‌خصوص در فضای مجازی مواجه می‌شویم. البته این تغییر ذهنیت سریعاً در رفتار و اعمال دانشجو هم تاثیر می‌گذارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه این تغییرات در نحوه نگرش دانشجویان در حوزه‌های آموزشی و سیاسی هم نمود پیدا می‌کند؛ اظهار داشت: این شیوه به مساله حق و تکلیف مربوط می‌شود. دربرخی از جوامع محدوده حق و تکلیف افشار مختلف جامعه کاملاً معین و مشحص است. ما در دوره‌ای از تاریخ کشورمان به سر می‌بریم که حق نگاری به تکلیف نگاری می‌چربد و به همین دلیل با مطالبات ریز و درشت مواجه هستیم و هر قدر جامعه به سوی مدرن شدن پیش می‌رود، این مسائل بیشتر می‌شود.

غفاری در خصوص راه کار فائق آمدن بر این مشکلات و کم کردن فاصله‌ها بین اقشار دانشگاهی گفت: بخشی از کار که باید در حوزه فرهنگی بررسی شود این است که ما چه میزان از هنجار‌های حاکم بر فضای دانشگاه‌ها در تمامی موارد را رعایت کرده‌ایم و البته در این خصوص از تاثیر عوامل بیرونی هم نباید غافل شویم.

وی افزود: همچنین در این خصوص باید یک هم‌ترازی نسبت به برداشت‌ها و تعابیراز هنجار‌ها و رعایت آن‌ها در سطح دانشگاه میان مسئولان و اقشار مختلف دانشگاهی به وجود آید و سعی ما باید رسیدن به یک اجماع و استفاده از ظرفیت‌های مختلف باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار