کد خبر:۷۹۱۳۳۰
نظرپور:

سال گذشته تخصیص بودجه پژوهشی رشد ۲۲ درصدی داشته است / لزوم توجه به مراکز پژوهش و فناوری

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به مراکز پژوهشی گفت: در حوزه پژوهش سال گذشته رشد حدوداً ۲۲درصدی در تخصیص‌ها را داشتیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در نشست روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی سراسر کشور با بیان اینکه تخصیص دانشگاه‌ها در حال حاضر حدود ۳۷درصد است، گفت: با پیگیری‌های وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه قرار است این میزان ۴درصد افزایش داشته و به ۴۰درصد تا ۴۱درصد برسد.

نظرپور اظهار داشت: بعضی از اقلامی که دانشگاه‌ها در سلف سرویس دانشگاه‌ها مصرف می‌کنند رشد چشم‌گیری داشته و حداقل انتظار دانشگاه‌های ما این است که در شش ماهه اول سال ۵۰درصد اعتبار ابلاغی را تخصیص داشته باشند. رئیس سازمان برنامه و بودجه درخصوص تعمیرات اساسی دستورات خیلی صریحی دادند که تخصیص ۱۰۰درصد داده شود، ولی تا دیروز که ما در سازمان برنامه و بودجه پیگیری می‌کردیم متوجه شدیم که هنوز تخصیص ۱۸درصد باقی مانده و تغییری اتفاق نیفتاده است، امیدواریم این اتفاق هرچه سریع‌تر انجام شود.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با توجه به بحث تغذیه دانشجویان و افزایش قیمت‌ها گفت: درخواستی به امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تهیه شد که امسال حداقل ۴۰۰ میلیارد به این مورد اختصاص داده شود و با پیگیری‌هایی که شد تاکنون ۲۰۰ میلیارد کارسازی شده است که انتظار می‌رود این امر به طور کامل عملیاتی شود تا دانشگاه‌ها از این پیچ بحرانی که در مهرماه دارند بتوانند به سلامت عبور کنند.

نظرپور از تخصیص حدود ۵۰درصد پاداش پایان خدمت به استادان و کارمندان دانشگاه‌ها خبر داد و افزود: براساس لیستی که دانشگاه‌ها ارائه کردند پس از بررسی در ستاد وزارت عتف به خزانه فرستادیم و امیدواریم که خزانه هم آن را عملیاتی کند.
 
وی تاکید کرد که ۵۰درصد افرادی که در سال ۱۳۹۷ بازنشسته شدند از این پاداش بهره‌مند خواهند شد.

نظرپور درخصوص جذب نیرو در حوزه کارمندی بیان کرد: به دلیل بازنشستگی که در حوزه کارمندی رخ داده، ما نتوانستیم در کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، دفاتر فنی، حقوقی و مالی افراد مناسبی را در دانشگاه‌ها جذب کنیم. مذاکرات زیادی با دانشگاه‌ها صورت گرفت، بررسی و کارشناسی انجام شد تا درخواستی که حدود ۵۶۰۰ نفر بود به ۲۶۰۰ نفر کاهش پیدا کرد. اکنون باید پاسخ نامه از سوی سازمان برنامه و بودجه به سازمان اداری و استخدامی ارسال شود تا این ۲۶۰۰ نفر براساس آزمون عمومی و فراخوان به جمع مجموعه خوب کارشناسی دانشگاه‌ها بپیوندند.

وی با اشاره به حوزه تامین مسکن اعضای هیئت علمی نخبه و جوان گفت: کار‌هایی انجام شده است که البته اکنون در ابتدای راه هستیم و اگر به نتیجه برسد آن‌ها را هم اعلام خواهیم کرد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم درخصوص بحث مدیریت سبز اظهار داشت: قدم‌های خوبی برداشته شده و مساعدت‌های خوبی در این زمینه از سوی سازمان برنامه و بودجه انجام شده است و امیدواریم دانشگاه‌های ما هم بتوانند در حوزه مدیریت سبز پیشقدم شوند.

وی در پایان به عنوان نکته بسیار ضروری و مهم به بحث پژوهش اشاره کرد و افزود: در حوزه پژوهش در سال گذشته رشد حدوداً ۲۲درصدی داشتیم، در حالی که درسال ۱۳۹۶ تخصیصی که به پژوهش دادند کمتر از دانشگاه‌ها بود که با این اتفاق خواستند بخشی از آن تخصیص را جبران کنند. مراکز پژوهشی و فناوری نیاز به توجه بیشتری دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار