آیین آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ با حضور منصور غلامی، نمایندگان استان همدان در مجلس، استاندار و مسئولان آموزش و پرورش در دبیرستان علی شریعتی همدان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ با حضور منصور غلامی، نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی، استاندار و مسئولان آموزش و پرورش در دبیرستان دکتر علی شریعتی برگزار شد.
غلامی در این مراسم با اشاره به اینکه تحصیل ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز سال تحصیلی جدید را آغاز کرده اند، گفت: همزمان نزدیک به ۴ میلیون دانشجو نیزدر دانشگاهها و مراکز عالی سراسر کشور سال تحصیلی را آغاز کرده اند که این جمعیت بزرگ، آینده کشور را میسازند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه آینده دنیایی مبتنی بر علم و فناوری است، بیان کرد: همه دنیا در ۳۰ سال آینده دچار تحولات عظیمی خواهد شد و دانش آموزان و دانشجویان باید خود را برای آیندهای متفاوت آماده کنند.
وی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از دنیای آینده توسط هوش مصنوعی کنترل و اداره میشود و تسلط نداشتن ما بر علوم جدید باعث میشود از این ظرفیتها دور بمانیم و نتوانیم همگام با دنیا تحولهای جدید را تجربه کنیم.
غلامی با بیان اینکه کشور ما در جایگاه شانزدهم علمی دنیا قرار دارد، تأکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان در یک تلاش نفس گیر با کشورهای در حال توسعه و کشورهای پیشرفته این جایگاه را کسب کرده اند.
وی به موفقیتهای جوانان کشور در المپیادها و مسابقات بین المللی اشاره کرد و گفت: در ۱۰ سال گذشته، انتقال دانش و فناوری در سطح جامعه به خوبی انجام میشود؛ شرکتهای دانشبنیان، شرکتهای فناور و مجموعههایی که براساس اطلاعات و دانشهای روز، کارها را به سمت بهبود و اصلاح میبرند، حاصل تلاش مراکز علمی و آموزشی داخل کشور است.
وزیر علوم، گفت: قطعاً در آینده همسان با دنیای متحول پیش خواهیم رفت و نیروهای جوان ما در حوزه آموزش و پرورش به خصوص در دبیرستانها، ظرفیتهای خود را تقویت خواهند کرد تا از این قافله عقب نمانند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به دستورات اکید دین مبین اسلام و اعتقادات ملت مسلمان ما اتکا به خدا را فراموش نکنیم؛ در سختترین زمانها خدای متعال است که شما را از هر نگرانی نجات خواهد داد و به هر هدف مقدس و خوبی که در ذهن دارید خواهد رساند. در حوزه تحصیلی نیز در هر رشتهای که هستید ریاضی و ادبیات را خوب بخوانید، چون این دو درس دو کلید برای ورود به علم و فناوری است، کشور ما منبع غنی از تاریخ و فرهنگ و علم است و زبان فارسی کلیدی برای فهم مطالب و آشنایی با فرهنگ غنی کشور است.