کد خبر:۷۹۵۰۵۴
مسئول بسیج دانشگاه شریف در حاشیه ویژه‌برنامه «زخم کهنه»

قادری: نحوه واگذاری هپکو در جهت عدالت اقتصادی نیست / در مسائل صنعتی ورود می‌کنیم

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در حاشیه ویژه‌برنامه زخم کهنه گفت: ما به عنوان بسیج یک دانشگاه صنعتی در مسائل مربوطه ورود جدی داریم / روش کنونی خصوصی‌سازی را نادرست می‌دانیم.

قادری: نحوه واگذاری هپکو در جهت عدالت اقتصادی نیست / در مسائل صنعتی ورود می‌کنیم

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ ویژه‌برنامه «زخم کهنه» با حضورعلی‌اکبر کریمی، نماینده مردم اراک در مجلس، و کارگران شرکت هپکو، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، دوشنبه ۸ مهرماه در آمفی‌تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد. در این برنامه همچنین مستند «نان‌گزیده‌ها» با حضور کارگردان مستند، اکران شد.
 
علیرضا قادری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف و دانشجوی اقتصاد این دانشگاه، در حاشیه این نشست گفت: هدف اصلی ما از این برنامه این بود که صدای کارگرانی که در این مساله اعتراض داشتند شنیده بشود، و همچنین مسئولین هم حضور پیدا کنند تا بتوانیم مطالبه موثری از مسئولین امر داشته باشیم. مسئول وقت بسیج دانشجویی شریف همان سال‌های ۹۵ و ۹۶ که بحث خصوصی‌سازی هپکو مطرح شده بود، در منطقه حضور پیدا کرده و با کارگران گفتگو کردند. ما از همان ابتدا ما تلاش کردیم نسبت به این ماجرا واکنش نشان دهیم و نسبت به حل آن اقدام کنیم. اخیراً هم که مساله مجدداً داغ شده ورود کردیم و از نماینده اراک و نماینده کارگران دعوت کردیم. همچنین از آقای سعیدی، مدیرعامل و رئیس سابق هپکو و آقای دکتر صالح نیز دعوت شد که حضور پیدا نکردند. ما از ایشان دعوت و پیگیری کردیم تا فرصت دفاع از عملکردشان را داشته باشند، اما به هر حال امروز حضور پیدا نکردند.

قادری: نحوه واگذاری هپکو در جهت عدالت اقتصادی نیست / در مسائل صنعتی ورود می‌کنیم

 

قادری عنوان کرد: اقتصاد ما به خصوصی‌سازی احتیاج دارد، اما روش کنونی را که تمام اموال یک مجموعه واگذار می‌شود را نادرست می‌دانیم. همچنین بعضاً اهلیت و صلاحیت فردی که به او واگذار می‌شود، احراز نشده است. در قیمت‌گذاری این املاک و امکانات شرکت‌ها مشکلات و نقاط ابهامی هست، مثلاً کارخانه‌ای که حدود ۲۴۰۰ میلیارد برآورد شده است، در یک مناقصه، ۶۰ درصدش به قیمت ۷۰ میلیارد به فروش رفته است. از طرفی نظارت پسینی هم به این نوع واگذاری وجود نداشت، و الان که شرکت هپکو به نحوی در موقعیت مسکونی شهر وارد شده، صرفه اقتصادی با این است که مالک بخواهد بهره‌برداری غیرتولیدی داشته باشد. این نحوه واگذاری در جهت عدالت اقتصادی نیست. در شرایط تحریمی کشور، لازم است که این ملاحظات بیشتر رعایت شوند و دولت از این شرکت‌ها بیشتر حمایت کند تا در رقابت با شرکت‌های خارجی شکست نخورند.
وی افزود: ما قائلیم که استقلال از ارکان نظام جمهوری اسلامی است و ما به عنوان بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف خودمان را ملزم به این می‌دانیم که در مسائل مربوط به صنعت ورود جدی داشته باشیم. ما دوست داریم که ان‌شاءالله رونق به هپکو برگردد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار