مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی گفت: کشورهای همسایه مشتریان جدید خدمات آزمایشگاهی ایران هستند و ارائه خدمات آزمایشگاهی داخلی به آنها تسهیل میشود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدیفرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری یکی از محورهای اساسی در همکاری با دیگر کشورها را توسعه خدمات این شبکه دانست و تصریح کرد: یکی از مهمترین برنامههای شبکه، ایجاد امکان دسترسی و تسهیل ارائه خدمات آزمایشگاهی به کشورهای همسایه، به صورت منظم و نظاممندتر است.
وی افزود: در حال حاضر نیز آزمایشگاههایی از شهرهای مرزی کشورمان به کشورهای همسایه خدمات ارائه میدهند، اما برنامههایی تدوین شده است تا این خدمات به صورت نظاممندتر و با بهرهگیری از حداکثر توانمندی و ظرفیتهای موجود شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ارائه شود.
به گفته اسدیفرد، بهرهمندی از توانمندیها و خدمات آزمایشگاهی دیگر کشورها به منظور ارتقای تحقیقات و پژوهشهای کشور، محور بعدی هکاریهای بینالمللی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در ادامه بیان کرد: برخی کشورها به ویژه کشورهای پیشرفته و صاحب صنعت دارای تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی هستند و تلاش میکنیم در بستر افزایش تعامل و همکاریهای آزمایشگاهی با این کشورها، موارد ضعف کشور در این حوزه را برطرف کنیم.