بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) طی نامهای خطاب به وزیر علوم به تلاشهای صورت گرفته جهت حضور جفری ساکس، مشاور جورج سوروس پدر انقلابهای رنگی در ایران واکنش نشان داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه الزهراء (س) طی نامهای خطاب به وزیر علوم به تلاشهای صورت گرفته جهت حضور جفری ساکس، مشاور جورج سوروس پدر انقلابهای رنگی در ایران واکنش نشان داد.
متن این نامه به شرح زیر است:
"ما در زمینهی دشمنیهایی که در بخش اقتصاد با کشور میشود، علاج را در نگاه به تواناییهای داخلی جستجو کردهایم و یافتهایم؛ علاج این است. " مقام معظم رهبری ۹۸/۷/۱۰
جناب آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم با سلام و احترام
نظر به منتشر شدن خبری مبنی بر برگزاری کنفرانس بین المللی اقتصاد جهانی و تحریمها در مرکز همایشهای بین الملل دانشگاه الزهرا (س) و باتوجه به محورهای انتخاب شده و مدعوین این کنفرانس لازم دانستیم نکاتی را یاد اور شویم:
۱. برگزاری نشستهای علمی و تخصصی با محوریت موضوعات اقتصادی اعم از تبیین اصول و اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تلاش ارائهی راهکارهای عملی برای حل مشکلات معیشتی مردم بسیار مهم است. اما باید دقت شود محوریت کلی چنین کنفرانسهایی تماما به بحث تحریمها و سیاستهای فشار حداکثری آمریکا و متحدانش، که تا کنون به هدف نهایی خود نرسیده و شکست خورده است، اختصاص داده نشود. چرا که واضح است هدف نهایی از این سیاستها بازکردن مجدد بابی برای مذاکره با ایران و گرفتن امتیازهای بیشتر است.
۲. خبرها حاکی از ان است که جناب اقای «جفری ساکس»، اقتصاددان امریکایی و تئورسین مکتب شوک درمانی که از قضا فعال انقلابهای رنگی و همکار و مشاور «جورج سوروس» که پدر انقلابهای رنگی شناخته میشود، نیز هست از مدعوین ویژه این کنفرانس بین المللی است.
وی از دهه ۸۰ جای «میلتون فریدمن» که به عنوان پدر اقتصاد بازار آزاد خوانده میشود را گرفت. جفری ساکس در آن روزها در دانشگاه هاروارد بود و به کشورهای مختلف مسافرت میکرد و اقتصاد آنها را سامان میداد؛ اقتصاد بولیوی که با طراحی او شکل گرفته بود در حالت انفجاری قرار گرفت و مورالس در اعتراض به وضعیتی که اینها ایجاد کرده بودند، توانست به قدرت برسد، سیاستهای او در لهستان و نیز بعد در کل اروپای شرقی سرایت پیدا کرد و منجر به بحران اقتصادی شد که بیشترین لطمه را به این کشورها وارد کرد و مهمتر از همه وی مغز متفکر یلتسین برای فروپاشی شوروی و سامان دادن اقتصاد بعد از دوره شوروی بود، ولی این برنامهها و دخالتها موجب بحران شد و روسیه دچار بحران و کودتا شد و کار به جایی رسید که کمتر از یک دهه یلتسین مجبور به کناره گیری شد و کار را به پوتین واگذار نمود؛ همه اینها ثمره نقشههای آقای جفری ساکس بود.
حال سوال ما دانشجویان از وزارت علوم به عنوان برگزار کننده این کنفرانس این است که فرد مذکور با چنین استراتژیهای اقتصادی شکست خوردهای در افریقا، بولیوی و لهستان و دیگر کشورهای اسیای شرقی در اقتصاد ایران چه میخواهد؟
۳. ما دانشجویان جمهوری اسلامی ایران راهی جز نگاه به ظرفیتهای داخلی، رونق تولید و به کار گیری سیاستهای اقتصاد مقاومتی برای حل مشکلات اقتصادی نمیشناسیم و مطالبه جدی ما از دولت، همواره تمرکز بر راهکارهای عملی و منطقی در حل مشکلات معیشتی مردم و مقاومت در برابر سیاستهای خباثت الود امریکا و هم پیمانانش است.