وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات گفت: علائم تقویت دین در آخرالزمان است و ما باید بخش خوب ظهور را فراهم کنیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم بدرقه کاروان دانشجویان اربعین حسینی، که در مسجد بزرگ دانشگاه بوعلیسینا برگزار شد، با بیان اینکه خداوند میفرماید باید قلب را آرامش بخشید، گفت: اعتقاد قلبی داشتن یک ویژگی خاصی به انسان میدهد و آن آرامش است؛ انسان معتقد از هیچ چیزی نگران نخواهد شد و در هر وضعیتی توانایی روحی بالایی دارد.
غلامی بیان کرد: اربعین فرصتی است که ما امام حسین (ع) را فراموش نکنیم؛ افراد بسیاری تلاش کردند که یادی از امام حسین باقی نماند، اما امروز ما شکوهی که در اربعین- به خصوص سالهای اخیر- میبینیم، نشان میدهد که چراغی که خدای متعال میافروزد، هیچکس نمیتواند آن را خاموش کند. امیدوارم که چراغ راه امام حسین (ع) راهنمای تمام مسلمانان و جوانان عزیز شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در توصیهای گفت: بسیاری وقتها جوانان در بعضی مباحث مانند دعا و قرائت ادعیه احساس تنبلی میکنند که باید بگویم برزبان داشتن دعا و ذکر، عادت سختی نیست ضمن آنکه اینها دستگیرهای از دستگیرههای سفینه النجاه است.
وی بیان کرد: پس از پایان دفاع مقدس جزء اولین گروههایی بودیم که به زیارت کربلا و نجف رفتیم؛ آن زمان وقتی از ایران رفتیم فضا بسیار غمانگیز بود. در سفر اخیر نیز اتفاقات خوبی افتاده و مجموعهای با نام صحن حضرت زهرا (س) در نجف به همت ایرانیها و با تلاش مهندسان و کارگران ایرانی ساخته شده که مجموعهای فاخر و وسیع است که به دنیا خدمات میدهد.
غلامی در ادامه تبیین کرد: ما آنچه فکر میکنیم باید انجام شود را باید باور کنیم؛ نیت پاک و قلب پاک این را محقق میکند.
وی خاطرنشان کرد: اول باید خودمان هر کاری که فکر میکنیم خوب است را انجام دهیم و سپس دیگران را نیز به آن دعوت کنیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: بحثهای بهداشت و رعایت حقوق دیگران تاکید شده که اینها تمرینی است برای زمان نه چندان دور ظهور.
وی غلامی در پایان خاطر نشان کرد: علائم تقویت دین در آخرالزمان است و ما باید بخش خوب ظهور را فراهم کنیم.