کد خبر:۷۹۸۰۰۷
خانیکی:

ورود به جامعه شبکه‌ای نیازمند شناخت مولفه‌های فرهنگی اجتماعی است

دبیر علمی همایش ملی «زیست بوم دسترسی همگانی به اطلاعات» گفت: ورود به جامعه شبکه‌ای نیازمند شناخت مولفه‌های فرهنگی اجتماعی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هادی خانیکی دبیر علمی همایش ملی «زیست بوم دسترسی همگانی به اطلاعات» که صبح امروز ۲۲ مهرماه در دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد؛ گفت: اندیشه برگزاری همایش از دی ماه سال ۹۷ انجام شد، این همایش با مشارکت ۴ نهاد کلید خورد، همچنین ۱۴کرسی یونسکو هم در این همایش شرکت کردند شورای سیاست گذاری از ۹ نفر از اندیشمندان تشکیل شد که در ۱۲ محور تحقیقات و مطالعات انجام شده و در نهایت از ۷۰ مقاله ۳۶ مقاله پذیرفته شد که از میان آن‌ها ۳۰ مقاله منتخب شد.

وی افزود: امروز در ۶ پنل مطالبی علمی ارائه می‌شود، همچنین ۵ سخنران از افراد صاحب نظر به ارائه مطالب پژوهشی و همچنین در زمینه سیاست گذاری پرداخته می‌شود، نشست سوم درباره سلامت اجتماعی بوده که ۴ نفر سخنرانی می‌کنند، اما در نشست ۴، ۵ و ۶ نیز گزارش‌های مختلف و متنوعی در خصوص اطلاعات داده می‌شود.

خانیکی در پایان خاطرنشان کرد: حاصل ۶ پنل به عنوان بیانیه پایانی است که در اینجا باید بگویم مسأله ما ورود به جامعه شبکه‌ای است که استفاده از آن نیازمند شناخت مولفه‌های فرهنگی و اجتماعی خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار