به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین رضائی گفت: با پیگیریهای واحد فناوری اطلاعات جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امامرضا (ع) و راه اندازی سامانه بیمه زائر، هر مدیر کاروان مکلف شده با پرداخت ۲ هزار تومان، زائران خود را بیمه کند که تا کنون زائران زیادی برای استفاده از این امکان ثبت نام کردند.
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امامرضا (ع) گفت: تاکنون ۵۰ هزار نفر از زائران پیاده توسط مدیران کاروانها بیمه شدند.
وی تصریح کرد: با توحه به ارزان بودن بیمه نامه، پیش بینی میشود کلیه زائران برای بیمه خود اقدام کنند.
رضائی هزینه راه اندازی این سامانه را با توجه به زیر ساختهای موجود در جمعیت خدمتگزار ۲ میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: همین بیمه نامه در سامانههای مشابه با نرخ بیشتری اعلام شده و با توجه به سوبسید پرداخت شده، زائران بیمه شده از یک فرایند تامین اجتماعی بر خوردار میشوند.
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امامرضا (ع) ادامه داد: این سامانه به آدرس www.bimezaer.com قابل دسترسی است و امکان صدور بیمه نامه آنی را دارد، در این سامانه علاوه بر زائران، مدیران کاروانها، مدیران ایستگاهها، مدیران محل اسکان و کلیه خدمه میتوانند بیمه شوند.
وی گفت: در این سامانه، راهنمای ثبت نام در سامانه بیمه، راهنمای بیمه مخصوص اعضا جمعیت خدمتگزار، راهنمای اعزام واحد سیار، فرم اعلام خسارت، قوانین و شرایط بیمه و مدارک لازم جهت تشکیل پرونده خسارت، پیش بینی شده است.
رضائی ادامه داد: زائران محترم به جهت استفاده بهتر از خدمات درمانی رایگان، دفترچه خدمات درمانی و اگر داروی خاصی نیز مصرف میکند، نمونه دارو خود را همراه داشته باشند.
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امامرضا (ع) بیان کرد: باتوجه به حذف کارت تردد زائر به لحاظ صرفه جویی در مصرف کاغذ و حذف هزینههای آن و نیز ثبت شناسه زائران در سامانه بر اساس کد ملی، توصیه میشود همه زائران عزیز کارت ملی خود را همراه داشته باشند.
وی از مدیران کاروانها و مسؤولان انتظامات جادهای خواست به توصیههای پلیس توجه کرده و از حرکت کردن در جهت عرضی جادهها برای دریافت خدمات و تغذیه از ایستگاههای مستقر در باند مخالف خودداری کنند.