آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۱۵۱۸

بانک‌های لبنان پس از دو هفته بازگشایی شد + فیلم

با آرام شدن تقریبی فضای لبنان، بانک‌های این کشور امروز به روی مشتریان بازگشایی شد و به دلیل بالا بودن تعداد مراجعان در برابر بسیاری از آن‌ها صف تشکیل شد.

به گزارش گروه بین‎‌الملل خبرگزاری دانشجو، پس از آنکه بانک‌های لبنانی طی دو هفته به دلیل تظاهرات مردمی تعطیل شده بود، امروز (جمعه) بازگشایی شد تا به امور مراجعان رسیدگی کند.

البته کارمندان بانک‌ها از دیروز انجام کار‌های داخلی بانک را آغاز کردند و امروز در بانک‌های مختلف به روی مردم باز شد.

بر اساس گزارش وبگاه «لبنان ۲۴»، بانک‌ها که کار خود را از ساعت هشت صبح به وقت محلی آغاز کرده‌اند قرار است تا ساعت پنج عصر باز باشند.

برخی از بانک‌ها شاهد صف‌های طولانی مراجعان بود و در خیابان‌های نزدیک به آن‌ها ترافیک شد.

بانک‌ها پیش‌تر برای آغاز کار خود خواهان تدابیر امنیتی شده بودند.

تظاهرات لبنان در اعتراض به اوضاع اقتصادی و وضع مالیت از ۱۷ اکتبر (۲۵ مهر) آغاز شد و اکنون فروکش کرده است.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار