آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۱۵۲۷
در کنفرانس «پیشگامان مسجدالاقصی» مطرح شد

درخواست هنیه برای مقابله سازنده با معامله قرن

رئیس دفتر سیاسی حماس در آغاز یازدهمین دوره کنفرانس «پیشگامان مسجدالاقصی» در استانبول اعلام کرد، خطر «معامله قرن» شامل تمام منطقه می‌شود و باید برنامه کاری و چشم‌انداز مشخص برای مقابله با آن اتخاذ شود.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یازدهمین دوره کنفرانس «پیشگامان مسجدالاقصی» امروز (جمعه) تحت شعار «با هم علیه معامله قرن و عادی‌سازی روابط» در استانبول ترکیه آغاز به کار کرد و قرار است دو روز ادامه داشته باشد.

بر اساس گزارش روزنامه «عربی ۲۱»، هدف این کنفرانس که با مشارکت کشور‌های مختلف عربی، اسلامی و اروپایی برگزار می‌شود، بسیج تلاش‌های عربی و اسلامی برای مقابله با خطر نابودی مسأله فلسطین از طریق طرح ادعایی صلح آمریکا معروف به معامله قرن است.

این کنفرانس همچنین دنبال ابتکاری بین‌المللی برای دفاع از حق بازگشت آوارگان فلسطینی است.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در سخنرانی خود (از طریق ویدئو کنفرانس) اعلام کرد، خطر معامله قرن فقط قدس و فلسطین را تهدید نمی‌کند بلکه شامل کل منطقه می‌شود و مقابله با آن وحدت همه را می‌طلبد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه خواستار اتخاذ «برنامه کاری، طرح و چشم‌اندازی» برای ساقط کردن معامله قرن، مقابله با عادی‌سازی روابط و ایجاد صندوق مردمی برای حمایت از اهالی قدس شد.

هنیه تأکید کرد: ما به سرزمین خود و تمام فلسطین متعهد هستیم، اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت و از مسجدالاقصی با تمام عزم و اراده خود دفاع خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار