مدیر کل پایش، اطلاعات پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: نظام پژوهش و نوآوری دانشگاه آزاد به واسطه فعالیتهای پژوهشگاه اقتصاد دانش دارای نقش مؤثر و پیشرو در کشور است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، ایمان عطارزاده مدیر کل پایش، نظارت و آمار و اطلاعات پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: براساس سیاست گذاریهای کلان، پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در افق چشمانداز، مجموعهای توسعه یافته و توانمند در مدیریت چرخه مساله یابی و تولید دانش خواهد بود.
وی تصریح کرد: پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه توانسته با ارتقاء و هدایت صحیح منابع انسانی، سازمانی، اطلاعاتی و زیرساختی دانشگاه، جریان ارائه راه حلهای نوآورانه مبتنی بر پژوهش را در پاسخ به نیازهای ملی و محلی در سطوح مختلف نهادینه و به طور کارآمد ارائه کند.
عطار زاده افزود: نظام پژوهش و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این افق به واسطه فعالیتهای پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی و با اتکاء بر منابع انسانی متخصص، پژوهشکدههای برتر، مراکز متعالی و آزمایشگاههای پیشرفته در توسعه دانش و فناوری، نوآوری مبتنی بر پژوهش و تولید ثروت از اقتصاد دانش دارای نقش مؤثر و پیشرو در کشور هم راستا با چشم انداز بیست ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
وی با اشاره به ماموریت پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ماموریتهای پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی در خصوص مدیریت و هدایت منابع، زیرساختها و نظام پژوهش در دانشگاه که شامل شبکه مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی و منابع انسانی، اطلاعاتی و فیزیکی با هدف تولید دانش و ارائه راه حلهای نوآورانه مبتنی بر پژوهش در پاسخ به نیازهای ملی و محلی است.
مدیر کل پایش، نظارت و آمار و اطلاعات پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: این حوزه برنامهریزی نشستهای تخصصی راهبری پژوهشی منطقهای با مناطق ده گانه با رویکرد تمرکز موثر بر توسعه زیرساختهای امور پژوهشی، درآمدزایی از مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی استانها و توسعه ارتباط موثر با صنایع را در دستور کار خود قرار داده است.
عطارزاده با اشاره به مهمترین اهداف نشستهای راهبری پژوهشی، اظهار کرد: این اهداف شامل تقویت قابلیت پاسخگویی نظام پژوهشی دانشگاه به نیازهای تحقیقاتی ملی و محلی، نظارت و ارزیابی برون دادهای پژوهشی، تحقق برنامههای پژوهشی استانها، پیشرفت طرح پایش آزاد استانها، توسعه کمی و کیفی فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی، افزایش درآمدها و منافع دانشگاه از فعالیتهای پژوهشی، افزایش پژوهشهای هدفمند و کاهش پژوهشهای بدون تقاضا و یا بدون کاربست، افزایش سرمایه گذاری بیرونی در فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه، افزایش فعالیتها و قابلیتهای بینالمللی نظام پژوهشی دانشگاه، توسعه متوازن شبکههای آزمایشگاهی و تحقیقاتی، ارتباط با صنایع و برگزاری نشستهای تخصصی و انعقاد قراردادهای همکاری بین دانشگاه و صنعت است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دستورالعمل و شیوه برنامه ریزی و اجرای نشستهای تخصصی راهبری پژوهشی مناطق ۱۰گانه به استانها ابلاغ و در دستور کار قرار گرفته است.