کد خبر:۸۰۳۴۵۸

«رحیم پور ازغدی»: نباید گذاشت کارگری که قربانیِ اقتصاد برجامیِ شده، بی‌جواب بماند

بین دو قرائت از نمازجمعه اید مواظب باشیم کدام طرف می‌رویم. نباید گذاشت کارگری که قربانی اقتصاد برجامی شده، بی‌جواب بماند. هم خدمات حوزه و دانشگاه را بگوییم و هم صدماتی که زده‌اند با کوتاهی‌هایشان باید شفاف درنمازجمعه مطرح شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یکی از کاربران توئیتر در حساب کاربری خود، کلیپی از سخنرانی رحیم پور ازغدی در نماز جمعه را پیرامون "حق اعتراض کاگران" و "امربه‌معروف ونهی‌ازمنکر" منتشر کرد:
 
"هیچ امام جمعه‌ای حق ندارد به کارگری که در اقتصاد برجامی بیکار شده، بگوید به نماز جمعه چه ربطی دارد؟
ربط دارد آقا؛ عین ربط است!
نهضت امربه‌معروف ونهی‌ازمنکر را سرکوب نکنید.
نه درفیضیه قم، نه دردانشگاه، نه درجامعه و نه در نمازجمعه!
میریم به استقبال فحش‌های جدید! "
#رحیم‌_پور_ازغدی
«رحیم پور ازغدی»: نباید گذاشت کارگری که قربانیِ اقتصاد برجامیِ شده، بی‌جواب بماند
 
کد ویدیو
به گزارش دانشجو، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، طی سخنانی پیش از خطبه‌های (۲۳ آذرماهِ سال ۹۷) نمازجمعه گفت: بین دو قرائت از نمازجمعه اید مواظب باشیم کدام طرف می‌رویم. نباید گذاشت کارگری که قربانی اقتصاد برجامی شده، بی‌جواب بماند. هم خدمات حوزه و دانشگاه را بگوییم و هم صدماتی که زده‌اند با کوتاهی‌هایشان باید شفاف درنمازجمعه مطرح شود. حوزه و دانشگاه و مدیریت‌ها، همگی باید شجاعانه پاسخگو باشند و مسئولیت‌ها را بپذیرند.
 
عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مراقب باشیم نمازجمعه عقیم نباشد، تصریح کرد: نمازجمعه باید تریبون دوطرفه باشد؛ دادگاه اخلاقی و حق‌الناس است اینجا. نمازجمعه جای لالایی خواندن و تکرار مکررات بی‌اثر نیست؛ جای طرح مسائل جدید است. تریبون پاسخگو کردن سران سه قوه و معاونانشان است و شفاف‌سازی درباره اینکه چه کسی چقدر از بیت‌المال گرفته و در قبال آن چه‌کار کرده است. نمازجمعه تریبون پاسخگو کردن دانشگاه‌ها و حوزه‌هاست؛ مدیریت‌های حوزه‌های علمیه، مدرسین تا مراجع تقلید همه باید پاسخگو باشند؛ پاسخگوی مسئولیت‌های معرفتی خود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار