آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۳۷۸۴
تهدیدات رهبر انصارالله ، باعث وحشت اسرائیل می‌شود

نگرانیِ اسرائیل از ایجاد جبهه ای جدید در «دریای سرخ»

تحلیلگر سرشناس عرب در واکنش به اولتیماتوم دیروز رهبر جنبش انصارالله یمن به رژیم صهیونیستی گفت: تهدیدات رهبر انصارالله اسرائیل را می‌ترساند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن شنبه (دیروز) اعلام کرد، اگر رژیم صهیونیستی دست به حماقت بزند، در اعلام جهاد علیه این رژیم هیچ تردیدی نمی‌کند.

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر شناخته شده عرب در گفت‌وگویی با شبکه «المیادین» در این خصوص گفت، تهدیدات رهبر انصارالله مبنی بر ضربات سخت به اهداف حساس در فلسطین اشغالی در صورت ارتکاب هر حماقتی توسط این رژیم، اسرائیلی‌ها را می‌ترساند.

وی گفت: اسرائیل، حزب‌الله و حماس را آزموده، اما انصارالله را نیازموده است.

عطوان ادامه داد، اگر انصارالله یمن جبهه‌ای علیه رژیم صهیونیستی بویژه در دریای سرخ باز کند، کشتی‌های اسرائیلی، ایلات و رآکتور هسته‌ای دیمونا را هدف خواهد گرفت.

وی همچنین گفت، رژیم صهیونیستی، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را تحریک به خروج از توافق هسته‌ای کرد تا منطقه را به سمت جنگ بکشاند.
رهبر جنبش انصارالله یمن در تبیین مواضع کشورش در قبال رژیم صهیونیستی گفت: «اسرائیل رژیم غاصب است و مواضع ضد اسرائیلی یمنی‌ها، انسانی، اخلاقی و دینی است»
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار