رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ادامه قاطعانه و مصمم روند مبارزه با فساد، گفت: هیچگونه حاشیهسازی نمیتواند روند مبارزه دستگاه قضایی با فساد را کُند یا متوقف کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با تبریک ایام ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، وحدت در پرتو وجود مقدس نبی مکرم اسلام (ص) را وحدتی راهبردی دانست که جمهوری اسلامی از ابتدا بر آن تاکید کرده است و تصریح کرد: این وحدت نه تنها بین شیعه و سنی بلکه بین همه اقوام، گویش ها، فرهنگها و ... مطرح است و امروز وحدت بین همه اقشار را امری ضروری میدانیم.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه دشمنان و استعمارگران همواره در طول تاریخ از تفرقه میان امت اسلامی سوءاستفاده کرده اند، ادامه داد: از جمله تلاشهای دشمنان در سالهای اخیر، ایجاد تفرقه در امت اسلامی و سوءاستفاده از آن بوده است؛ لذا امروز بیش و پیش از گذشته، امت اسلامی ضرورت وحدت را متوجه است.
رئیسی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تقریب و نزدیکی بین دولتها و ملتهای مسلمان، این امر را ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و افزود: امروز هر کس دانسته یا نادانسته، خواسته یا ناخواسته، وحدت را مخدوش کند، در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه پرچمداری وحدت توسط جمهوری اسلامی باعث عصبانیت دشمنان شده است، اظهار کرد: امروز بسیاری از ملتها و مردم مسلمان متوجه ضرورت وحدت و شناخت دشمن شده اند. امیدواریم این انسجام و وحدت، روز به روز افزایش یابد و ایجاد فرقههای دست ساخته دشمن در جامعه اسلامی به حاشیه برود تا امت اسلامی با وحدت و یکپارچگی در جهت اهداف بلند و آرمانهای خود گام بردارد.
رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود، مبارزه با فساد را نکتهای اساسی برای نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: مبارزه با فساد در ذات نظام وجود دارد و هیچکس نمیتواند دغدغه مردم، نظام و کشور را داشته باشد، اما دغدغه مبارزه با فساد نداشته باشد.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مبارزه با فساد یک اصل و ضرورت است، تصریح کرد: امروز به برکت خون شهیدان و هدایتهای مقام معظم رهبری، پرچم مبارزه با فساد برافراشته شده و یک موضوع کاملا همگانی است که مربوط به همه بخشها و آحاد مردم است. هر کس امروز به نام مدیر به مردم خدمتگزاری میکند باید بداند توقع مردم از همه دستگاهها، ادارات و سازمانها، سلامت نظام اداری و خدمت بدون شائبه و مبارزه با فساد است.
رئیسی با بیان اینکه مساله فساد برای همه رنج آور شده است، تاکید کرد: دستگاه قضا مصمم است این روند را دنبال کند و هیچگونه حاشیه سازی، ما را گرفتار نخواهد کرد، از مبارزه با فساد باز نخواهد داشت و روند کار دستگاه قضایی را کند نخواهد کرد. ما مصممتر از همیشه به صورت قاطعانه با فساد مبارزه میکنیم و مردم را نیز در جریان اقدامات خود قرار خواهیم داد، زیرا معتقدیم مشارکت و احساس مسئولیت مردم در این زمینه بسیار مهم است.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان همایش دادستانهای سراسر کشور، اثر این همایش را در اجرای مباحث آن دانست.
رئیسی همچنین دستور داد که تغییرات مورد نیاز در قانون مجازات اسلامی یا آیین دادرسی کیفری، هر چه سریعتر و با یک کار انقلابی، به مجلس شورای اسلامی اعلام شود.
سلام: ضمن تقدیر و تشکر از زحمات خالصانه رئیس محترم قوه قضائیه جناب آقای رئیسی. صمیمانه پیشنهاد می گردد در بحث مبارزه با فسادباید با مفسدان و عاملان و مسببان آن توامان محاکمه عادلانه صورت پذیرد واین کار یقیناً باعث اقتدار نظام می گردد، نباید فقط با یک طرف داستان فساد مبارزه کرد بلکه دستگاه قضایی و دادستانهای محترم به عنوان مدعی العموم و دفاع از حقوق ملت و بیت المال بر اساس قانون آن اشخاصی که از وابستگان و تصمیم گیران درقدرت هستند ودارای هر پست ومقامی هستندو تصمیمات نابخردانه شان منشاء و سرآغازبسیاری ازرانت ها و افسادها درکشور می شوند بدون در نظر گرفتن حزب و جناح، آنها رامواخذه و محاکمه عادلانه کنند هرچند بر اریکه قدرت باشند و پس از اتمام قدرت بلاشک و قطعا باید محاکمه شوند و تاوان تصمیمات خسارت بار،ذلت بار و زیان آفرین را بپردازند.تصمیماتی مانند قرار داد ننگین کرسنت که همین وزیر نفت فعلی در زمان آقای خاتمی امضاء کرد که وزیر شدن مجدد ایشان توسط روحانی باعث خسارات دههامیلیارد دلاری به کشور شدعرضه ارز 4200تومانی به دلالان که موجب خروج ارز از کشورو بسیاری از رانت ها و مفاسد در کشورشد . عرضه سکه از طریق بانک مرکزی که موجب خروج ذخایرطلا از کشور وبوجود آمدن سلاطین سکه شد . انعقاد قرار داد های یک طرفه و بدون تعیین حق فسخ و خسارات با شرکت های خارجی هواپیمایی بوئینگ ،پژوفرانسه، شرکت نفتی توتال و سایر شرکت های خارجی که ترک و فسخ بدون واهمه آنها از قراردادچه خسارات عظیمی به کشور وارد کرد،شوک بزرگ ارزی و سقوط ارزش پول ملی و جهش یکباره قیمت ها در سال 97،چاپ بی پشتوانه پول که حجم بالای نقدینگی و تورم لجام گسیخته درکشور را به دنبال داشته و دارد. سیاست های غلط اقتصادی و واگذاری های توام با رانت وثمن بخس شرکت های بزرگ ومعتبر به بخش خصوصی که باعث تعطیلی هزاران شرکت و کارخانه های تولیدی و موجب بیکاری هزاران نفر و تعطیلی تولیدات فراوانی در کشور شد که بعضاآن تولیدات بابسیاری از صنایع بروز دنیا رقابت می کردندعدم جلوگیری از قاچاق کالا وعدم جلوگیری از واردات کالای مشابه داخلی که ضربه مهلکی به تولیدات کشور وارد می کند و ... اگر این برخوردها و محاکمه با عاملان ومسببان آن صورت نگیرد باید منتظر تصمیمات اشتباه، وغیر کارشناسانه دیگری از طرف دولت در آینده بود که جز خسارت و برهم ریختگی و افساد مالی واقتصادی و سرانجام ضربه به معیشت ،روح وروان و زندگی توده مردم مظلوم و یاس و نامیدی دستاوردی دیگری برای ملت نخواهد داشت
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.