کد خبر:۸۰۴۹۰۵
در واکنش به جتایات اخیر صهیونیستی؛
درخواست فلسطینیها از گردانهای قدس: تل آویو را با موشک بزنید
فلسطینیها در غزه با برگزاری راهپیمایی از گردانهای قدس شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین خواستند که به واکنش به جنایات اشغالگران ادامه دهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از العهد، فلسطینی ها در غزه با برگزاری راهپیمایی از گردان های قدس شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین خواستند که به واکنش به جنایات اشغالگران ادامه دهد.
فلسطینی ها خواستار گرفتن انتقام خون شهدا و هدف قرار دادن تل آویو و شهرک های صهیونیست نشین با موشک در واکنش به جنایات و کشتار ارتش رژیم صهیونیستی و جنگنده های این رژیم علیه غیرنظامیان و کودکان شدند و تصاویری از کشتار خانواده ابوملحوس در دیرالبلح که طی آن شش نفر شهید شدند، حمل کردند.
شایان ذکر است که شمار شهیدان حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به غزه از بامداد سه شنبه تا امروز به ۳۲ شهید و بیش از ۱۰۰ زخمی رسیده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.