کد خبر:۸۰۷۹۳
مسئول آموزش بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور ايلام:
بيش از 50 نفر در آزمون مقدماتي بسيج دانشگاه پيام نور ايلام شركت كردند
مسئول آموزش بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور ايلام گفت: بيش از 50 نفر از دانشجويان بسيجي اين دانشگاه امروز در آزمون دوره مقدماتي بسيج كه در محل كلاسهاي آموزشي برگزار شد، شركت كردند.
سميه لطفي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ايلام، با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين دوره آموزشي به منظور آشنايي دانشجويان بسيجي با رستههاي بسيج و فعاليتها و اقدامات اين سازمان برگزار شده است.
وي ادامه داد: به منظور شركت گسترده دانشجويان در اين دوره آموزشي، به مدت يك هفته در داخل دانشگاه با انتشار اطلاعيه شروع به ثبت نام كرديم.
مسئول آموزش بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور ايلام تصريح كرد: دانشجوياني كه حدنصاب نمره را كسب كرده و تا كنون با بسيج دانشگاه در زمينههاي مختلف همكاري داشتهاند عضويتشان از عادي به فعال تبديل خواهد شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰