کد خبر:۸۰۸۰۵۴
با همکاری دانشگاه صنعتی شریف؛

مدرسه اشتغال دانشگاه گلستان افتتاح شد

با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و به همت معاونت پژوهش و فناوری دومین مدرسه اشتغال در دانشگاه گلستان راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین مدرسه اشتغال در دانشگاه گلستان راه اندازی شد.
 
هادی حق شناس، استاندار گلستان در این مراسم گفت: امیدواریم با شکل گیری و راه اندازی مدرسه اشتغال، یکی از مشکلات عمده بخش صنعت و بنگاه‌های اقتصادی استان و بویژه بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی مرتفع شود.
 
حق شناس در مورد عملکرد اینگونه مدارس خاطرنشان کرد: در مدرسه اشتغال سه عنصر مهم مهارت‌آموزی، کارآموزی و کارآفرینی به شرکت کنندگان آموزش داده می‌شود که متعاقب آن آموزش‌های ارائه شده منتج به خلاقیت و نوآوری می‌گردد و دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها می‌توانند با استفاده از این مهارت به شرکت‌های دانش بنیان مراجعه کرده و بهره وری و تولید را در بخش کالا و خدمات استان افزایش دهند.

وی در ادامه با تأکید بر تصویب طرح ایجاد منطقه آزاد تجاری اینجه برون گفت: این منطقه آزاد تجاری با توجه به شرایط جغرافیایی، آب و هوای مناسب و هزینه پایین‌تر زندگی نسبت به سایر مناطق آزاد کشور، از موقعیت مناسبی جهت سرمایه گذاری مالی، تجاری و انسانی برخوردار است و امیدواریم که فارغ التحصیلان نخستین دوره این مدرسه اشتغال و کارآفرینی در این منطقه آزاد را در اولویت خود قرار دهند.

استاندار گلستان بهره جستن مدیران و مسئولان نظام از ایده‌های اشتغالزایی افراد توانمند و نخبه را برای توسعه استان و کشور بیش از گذشته لازم و ضروری دانست.

در ادامه حسین مؤمنی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گلستان از حمایت‌های مالی و معنوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استانداری گلستان در راه اندازی مدرسه اشتغال قدردانی کرد.

وی افزود: کشف استعداد‌ها و توانمندی‌های دانشجویان، مهارت‌آموزی، کارورزی و آماده ساختن دانشجویان برای ورود به بازار کار از اهداف و برنامه‌های این مدرسه است.

مؤمنی لزوم ادامه حمایت‌های استانی را جهت رفع موانع موجود در راه اشتغال جوانان که دغدغه اصلی مقام معظم رهبری را ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد در سایه حمایت‌های بیشتر دستگاه‌های اجرایی استان قطعاً اتفاقات خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

در ادامه  سحر احمدی، مدیر مدرسه اشتغال شریف اظهارداشت: دومین مدرسه اشتغال کشور به همت دانشگاه گلستان و با همکاری دانشگاه صنعتی شریف راه اندازی شده است که امیدواریم در این مدرسه مهمترین موانع ورود دانشجویان و دانش‌آموختگان به بازار کار از جمله خودشناسی، مهارت آموزی و کارآفرینی مرتفع گردد و شاهد حضور درصد بیشتری از فارغ التحصیلان دانشگاه در بازار کار کشور باشیم.

وی گفت: در ثبت نام اولیه مدرسه اشتغال استان گلستان حدود ۲۰۰ نفر ثبت نام کردند که بعد از غربالگری، ۷۵ تا ۱۰۰ نفر در اولین دوره مدرسه اشتغال استان گلستان پذیرش شده و طی ۴ ماه، دوره‌های آموزشی را به‌منظور شکوفایی و پرورش توانایی ها، استعداد‌ها و علاقه مندی هایشان سپری می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار