معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: یک مرکز نوآوری در دانشگاه در حال ایجاد است و با این مرکز، میتوانیم همه گروههای کارآفرین را گردهم آوریم.
حمیدرضا رضایی، معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به اقدامات این دانشگاه در مسیر دانشگاه کارآفرین اشاره کرد و گفت: برنامههای مختلفی داریم و هنوز در ابتدای راه هستیم. کارآفرینی در دانشگاهها در حال شکل گیری است و باید در ابتدا کارآفرینی را در بخشهای تخصصی خودمان گسترش دهیم.
رضایی با بیان اینکه تاکنون برخی بخشهای تخصصی در دانشگاه ما در حوزه کارآفرینی فعال شده اند، ادامه داد: تعداد قابل توجهی از دانشجویان ما توانسته اند در این زمینهها موفق شوند.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: تعدادی طرح زودبازده را در دانشگاه اجرا کردیم که در سطح دانشگاه به نتیجه اقتصادی برسد. البته ممکن است چند سالی طول بکشد تا به نقطه سوددهی یا درآمد و هزینه یکسان برسد، اما این طرحها کار خود را آغاز کرده اند.
وی با بیان اینکه تولید قارچ یا گیاهان دارویی از جمله فعالیتهای کارآفرینی زودبازده در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تعریف شده، افزود: تولید انواع قارچ در کارگاههای کوچک از دو سال قبل آغاز شده و اکنون توانسته اند به نقطه درآمد هزینه یکسان برسند.
رضایی ادامه داد: گروههایی کارآفرینی که بتوانند در گامهای اولیه خود موفق شوند، در مراکز رشد استقرار مییابند و پس از آن کمکهای مالی و معنوی دانشگاه مانند در اختیار گذاشتن برخی امکانات یا ارائه مشاورههای کارآفرینی به آنان صورت میگیرد تا مسیر خود به سمت ایجاد شرکتهای دانش بنیان هموار کنند.
وی بیان کرد: یکی از فعالیتهای مهم در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، تولید زالو و محصولات جانبی آن است که این محصولات جانبی ارزش افزوده بیشتری از تولید زالو دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار کرد: زالو در شرکتهای دانش بنیان دانشگاه پرورش مییابد و محصولات جانبی را نیز خودمان به دست میآوریم.
وی با بیان اینکه اولین گامها را برای توسعه کارآفرینی در دانشگاه را برداشته ایم، اشاره کرد: یک مرکز نوآوری در دانشگاه در حال ایجاد است و با این مرکز، میتوانیم همه گروههای کارآفرین را در یک مکان مشخص گردهم آوریم.