معاون توسعه نوآوری پارک علم و فناوری پردیس گفت: در حال حاضر به ۷ پارک و ۱۵ شهرک استانی مجوز راه اندازی فن بازار داده شده است.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، قنبرپور، معاون توسعه نوآوری پارک علم و فناوری پردیس در سیزدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقهای و تخصصی کشور که صبح امروز برگزار شد، گفت: ما امروز در کشور ظرفیت عرضه و تقاضای زیادی داریم که واسطهایی همچون کارگزاران تجارت و فناوری و فن بازار در آن حضور دارند و یکی از سختترین کارهایی که تجاری سازی نیاز دارد را انجام میدهند.
قنبرپور ادامه داد: این کارگزاران روی ریسک شرکتهایی سرمایه گذاری میکنند که باید فناوری خود را به فروش رسانده، منتقل کرده و یا سرمایه گذار جذب کنند. از سال ۹۱ شبکه سازی این سرمایه گذاران آغاز شد و از سال ۹۲ نیز بروکرها ایجاد شدند و امروز ۴۰ بروکر در کشور وجود دارند.
معاون توسعه نوآوری پارک علم و فناوری پردیس با بیان اینکه بروکرها شخصیت حقیقی و حقوقی دارند و درآمد خود را از طریق سرمایه گذاری کسب میکنند، گفت: در بیست استان کشور فن بازار تشکیل شده و تا سال آینده تلاش خواهیم کرد که در تمام کشور یک فن بازار وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر به ۷ پارک و ۱۵ شهرک استانی مجوز راه اندازی فن بازار داده شده و در ۸ حوزه از فناوریهای سطح الف مجوز فن بازار تخصصی داده شده است. در دو بخش حوزه تخصصی گاز با همکاری شرکت گاز و حوزه سلامت با همکاری وزارت بهداشت مجوز ارائه شده و این فن بازارها راه اندازی خواهند شد.
معاون توسعه نوآوری پارک علم و فناوری پردیس تاکید کرد: ۴۱۰۰ شرکت فناوریهای خود را در سامانه شبکه فن بازار ملی عرضه کردند که شامل ۱۳ هزار محصول بوده و ۳۰۰ تقاضا به دست ما رسیده است. در حال حاضر ۱۶ هزار نفر عضو سامانه ما هستند و در طی سه سال گذشته برای ۶۰۰ محصول بازاریابی شده است.
قنبرپور در پایان خاطرنشان کرد: برای ۸۸ طرح نیز سرمایه گذار جذب شده و گردش مالی آن ۳۰۰ میلیارد تومان طی سه ماه بوده است.