کد خبر:۸۰۸۴۱۸
قنبرپور خبر داد

مجوز راه‌اندازی فن‌بازار به ۷ پارک علمی و ۱۵ شهرک استانی اعطا شد

معاون توسعه نوآوری پارک علم و فناوری پردیس گفت: در حال حاضر به ۷ پارک و ۱۵ شهرک استانی مجوز راه اندازی فن بازار داده شده است.
مجوز راه‌اندازی فن‌بازار به ۷ پارک علمی و ۱۵ شهرک استانی اعطا شد
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، قنبرپور، معاون توسعه نوآوری پارک علم و فناوری پردیس در سیزدهمین نشست سراسری فن بازار‌های منطقه‌ای و تخصصی کشور که صبح امروز برگزار شد، گفت: ما امروز در کشور ظرفیت عرضه و تقاضای زیادی داریم که واسط‌هایی همچون کارگزاران تجارت و فناوری و فن بازار در آن حضور دارند و یکی از سخت‌ترین کار‌هایی که تجاری سازی نیاز دارد را انجام می‌دهند.

قنبرپور ادامه داد: این کارگزاران روی ریسک شرکت‌هایی سرمایه گذاری می‌کنند که باید فناوری خود را به فروش رسانده، منتقل کرده و یا سرمایه گذار جذب کنند. از سال ۹۱ شبکه سازی این سرمایه گذاران آغاز شد و از سال ۹۲ نیز بروکر‌ها ایجاد شدند و امروز ۴۰ بروکر در کشور وجود دارند.

معاون توسعه نوآوری پارک علم و فناوری پردیس با بیان اینکه بروکر‌ها شخصیت حقیقی و حقوقی دارند و درآمد خود را از طریق سرمایه گذاری کسب می‌کنند، گفت: در بیست استان کشور فن بازار تشکیل شده و تا سال آینده تلاش خواهیم کرد که در تمام کشور یک فن بازار وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر به ۷ پارک و ۱۵ شهرک استانی مجوز راه اندازی فن بازار داده شده و در ۸ حوزه از فناوری‌های سطح الف مجوز فن بازار تخصصی داده شده است. در دو بخش حوزه تخصصی گاز با همکاری شرکت گاز و حوزه سلامت با همکاری وزارت بهداشت مجوز ارائه شده و این فن بازار‌ها راه اندازی خواهند شد.

معاون توسعه نوآوری پارک علم و فناوری پردیس تاکید کرد: ۴۱۰۰ شرکت فناوری‌های خود را در سامانه شبکه فن بازار ملی عرضه کردند که شامل ۱۳ هزار محصول بوده و ۳۰۰ تقاضا به دست ما رسیده است. در حال حاضر ۱۶ هزار نفر عضو سامانه ما هستند و در طی سه سال گذشته برای ۶۰۰ محصول بازاریابی شده است.

قنبرپور در پایان خاطرنشان کرد: برای ۸۸ طرح نیز سرمایه گذار جذب شده و گردش مالی آن ۳۰۰ میلیارد تومان طی سه ماه بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار