معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: آئین نامهای برای حمایت از شبکه فن بازار تدوین شده که تا طی چند هفته آینده تصویب خواهد شد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در سیزدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقهای و تخصصی کشور که صبح امروز برگزار شد، گفت: معتقدم یکی از تکههای اصلی پازل زیست بوم فناوری، فن بازارها هستند. معتقدم باید برای رسیدن به توسعه، صنعت و فناوری را با سرمایه گذاری بخش خصوصی پیش ببریم نه با پول دولت؛ البته دولت میتواند با برخی از سرمایه گذاریها ریسک را کم کند، اما به همه بخشها نمیتواند ورود کند.
ستاری ادامه داد: در این حوزه وزارت صنعت همیشه تلاش کرده تا با آماده سازی زیرساختهای لازم کمک کند که فناوری به این بخش وارد شود البته از این نکته نیز نباید غافل شد که بخش خصوصی و بروکرها هم نقشی همچون وزارت صنعت دارند و همواره به کمک صنعت آمده اند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: امروز ۳۲ قرارداد با رقمی معادل ۹۰ میلیارد تومان خرید تکنولوژی امضا شد و این یک گام موثر در توسعه فناوری است و باید در حوزه دانش بنیان نیز این اتفاق رخ دهد.
ستاری با بیان اینکه ما روز اول تعداد محدودی شرکت دانش بنیان داشتیم در حالی که این رقم امروز به ۴۷۰۰ شرکت رسیده است، تصریح کرد: ما با کمک بخش خصوصی و بروکرها توانستیم صاحبان ایده را به صنعت وصل کنیم البته نباید از مسئله تحریم نیز غافل شویم، زیرا تحریمها فرصت مناسبی بود تا فرهنگ دانش بنیانی در کشور نهادینه شود.
وی در همین خصوص افزود: وضع کشور همیشه در حالت تحریم نمیماند، اما ما باید این فرهنگ را حفظ کنیم، فرهنگی که برپایه مردم و سرمایه گذاری بخش خصوصی بوده است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: معاونت علمی از شتاب دهندهها و مراکز رشد همواره حمایت کرده و از این پس نیز به همان نسبت از فن بازارها حمایت خواهد کرد، اما باید کاری کنیم که سرمایه گذاری خصوصی نیز به این حوزه وارد شود، زیرا محصول با پول دولت از پژوهش بیرون نمیآید و دولت تنها میتواند ریسک سرمایه گذاری را پایین بیاورد.
وی افزود: آئین نامهای برای حمایت از شبکه فن بازار تدوین شده که تا طی چند هفته آینده تصویب خواهد شد.