معاون اداری، مالی وزارت علوم گفت: وزارت علوم بیشترین همکاری را با بیمه ایران داشته است. تقاضای ما از بیمه ایران این است که با نگاهی ویژه خدمات خود را به آموزش عالی ارائه کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، نشست امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بیمه ایران، با حضور محمد تقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، اباصلت خراسانی، مدیر کل امور اداری و پشتیبانی وزارت علوم، محمد رضایی، مدیرعامل بیمه ایران؛ سید محمد ناصر مبرقعی و رضا کاظمی، اعضای هیئت مدیره بیمه ایران، محمد زاهدنیا، معاون فنی بیمه ایران و جمعی از مسئولان وزارت علوم در محل این وزارت برگزار شد.
در ابتدای این نشست محمد تقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم درخصوص امضای این تفاهم نامه گفت: بیمه ایران جزو اولین بیمههای کشور است. با توجه به همکاریهای قدیمی، وزارت علوم بیشترین همکاری را با بیمه ایران داشته است. تقاضای ما از بیمه ایران این است که با نگاهی ویژه خدمات خود را به آموزش عالی ارائه کند. در این تفاهم نامه نکات خوبی وجود دارد و بخشی از اهداف همکاریهای علمی- پژوهشی در آن لحاظ شده است.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با اشاره به اینکه دانشگاهها میتوانند خدمات علمی و پژوهشی خوبی به بیمه ایران ارائه دهند اظهار داشت: همکاران و کارشناسان ستاد و دانشگاهها قدمهایی را در این خصوص برداشتهاند و در قالب این تفاهم نامه این اقدامات بیشتر از قبل خواهد شد. در حوزه کسب و کارها هم بیمه ایران میتواند قدمهای خوبی بردارد. اجرای تفاهمنامه هم برای وزارت علوم و هم برای بیمه ایران فرصت مناسبی میتواند فراهم کند.
در ادامه این نشست سید محمد ناصر مبرقعی، عضو هیئت مدیره بیمه ایران با تاکید بر اینکه یکی از سیاستهای دکتر رضایی در دوران مدیریت، دسترسی آسان مردم به خدمات بیمه ایران است خاطرنشان کرد: این تفاهمنامه متضمن رویکرد متفاوتی بین صنعت بیمه و دانشگاه خواهد بود. یکی از موارد توسعه در هر کشوری را ضریب بیمه در آن میدانند. این تفاهمنامه شروعی خوب برای گسترش فرهنگ بیمه در بین نخبگان دانشگاهی میتواند باشد. در بیمه ایران ۱۲ هزار نماینده در حال فعالیت بوده که همگی آنها فارغالتحصیل دانشگاهها هستند. چون بیمه جزو بینرشتهایها شناخته میشود، متقاضی برای آن از میان رشتههای متفاوتی همچون اقتصاد وجود دارد و استقبال از آن نیز بسیار زیاد است.
وی خاطر نشان کرد: میخواهیم با کمک آموزش عالی، ضریب نفوذ بیمه در جامعه بیشتر شود.
در ادامه این نشست محمد رضایی، مدیرعامل بیمه ایران گفت: یکی از نشانههای توسعه یافتگی در هر کشوری، ضریب نفوذ بیمه در آن کشور است. ضریب نفوذ بیمه در کشور ایران ۲.۳۱ درصد است. این ضریب متاسفانه پایین است و باید به ۷ درصد برسد. امیدواریم با امضای این تفاهمنامه در بخشهای بیمهای، آی. تی، آموزشی و… تحولاتی صورت بگیرد.
مدیرعامل بیمه ایران در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با کمک بخشهای مختلف آموزش عالی، ضریب نفوذ بیمه در میان ایرانیان بیشتر شود. ما نیز به دنبال پاسخگویی به نیازهای بیمهای آموزش عالی هستیم. از جمله این موارد میتوان به بیمه عمر و بیمه زندگی اشاره کرد.
در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری مشترک به امضای معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم و مدیرعامل بیمه ایران رسید. از جمله اهداف این تفاهم نامه میتوان به همکاریهای علمی، پژوهشی و ترویجی در حوزه تحقیق و توسعه هر دوطرف با تبادل اطلاعات جهت اجرای پروژههای پژوهشی، تحقیقاتی و کاربردی، حمایت بیمهای بیمه ایران از اعضای هیئت علمی، اساتید، دانشجویان و مجموعه دانشگاهی کشور، استفاده از ظرفیتهای موجود در وزارت علوم جهت گسترش و ترویج فرهنگ و امور بیمهای به جامعه دانشگاهی، ایجاد کسب و کار بیمهای برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی جویای کار و بررسی فرآیند شناسایی و ارزیابی ظرفیتهای مشترک و حمایت بیمهای از آنها اشاره کرد.