معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: شهر تهران نیازمند احداث ۱۷۰ کیلومتر شبکه اصلی هدایت رواناب است که هزینههای قابل توجهی برای تکمیل این شبکه باید صرف کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صفا صبوری دیلمی در سمینار مدیریت آب، فاضلاب، پسماند و سرمایه گذاری با بیان آنکه هدایت آبهای سطحی در شهر تهران به لحاظ دانش فنی و مهندسی با کمبود خاصی مواجه نیست، از پیشبرد مطالعات و طراحیهای لازم در این زمینه توسط متخصصان و مهندسان داخلی خبر داد.
وی افزود: همکاری مدیریت شهری پایتخت با متخصصان کشورهای پیشرو در زمینه مدیریت آب و از آن جمله کشور هلند ضمن ارتقای هم افزایی علمی، سبب به روزتر شدن سطح فناوری در چنین پروژههایی خواهد شد.
صبوری دیلمی با اشاره به برنامههای مدیریت شهری تهران در راستای احیای رودخانههای پایتخت، بازآفرینی این ظرفیتهای طبیعی را از دیگر زمینههای همکاریهای بین المللی ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران آماده همکاریهای بین المللی در تمام بسترهای مربوط به مدیریت آب بوده و در این مسیر از ظرفیت فدراسیون توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی نیز استقبال میکند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود از هدایت ایمن آب به عنوان یکی از دغدغههای مهم مدیران شهری نام برد.
وی گفت: در حال حاضر شهر تهران نیازمند احداث ۱۷۰ کیلومتر شبکه اصلی هدایت رواناب است و هزینههای قابل توجه تکمیل شبکه فوق، توسعه همکاریهای علمی در جهت ارتقای فناوریهای مدیریت آب را اجتناب ناپذیر ساخته است.