زمان ثبت نام آزمون فني و حرفه‌اي تمديد نخواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۹۱۲
توكلي در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

زمان ثبت نام آزمون فني و حرفه‌اي تمديد نخواهد شد

معاون سازمان سنجش گفت: فردا، 4 مرداد ماه آخرين مهلت ثبت نام در آزمون فني و حرفه‌اي سال 89 است و اين تاريخ به هيچ عنوان تغيير نمي‌كند.

دكتر حسين توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه ثبت نام آزمون فني و حرفه اي از 28 تير ماه آغاز شده است، اظهار داشت: تا كنون 175 هزار نفر براي شركت در اين آزمون ثبت نام كرده اند.

وي تصريح كرد: متقاضيان ثبت نام در آزمون فني و حرفه اي 89 تا ساعت 19 بعد از ظهر فردا، دوشنبه مي توانند به باجه هاي پست مراجعه و دفترچه راهنماي انتخاب رشته را تهيه، و تا ساعت 24 نسبت به ثبت نام در سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org اقدام كنند.

معاون سازمان سنجش تاكيد كرد: مهلت ثبت نام آزمون فني و حرفه اي سال 89 به هيچ عنوان تمديد نخواهد شد.

توكلي اضافه كرد: داوطلبان مي توانند شنبه و يكشنبه، 9 و 10 مرداد ماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش نسبت به مشاهده و يا ويرايش اطلاعات ثبت نامي خود اقدام كنند.

وي بيان داشت: داوطلبان تنها نهم و دهم مرداد ماه مي توانند نسبت به ويرايش اطلاعات خود اقدام كنند و در غير اين صورت هيچ مشكلي قابل قبول نيست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار