وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طی سالهای گذشته حداکثر تخت بیمارستانی در سال ۴ هزار و ۵۰۰ مورد بوده که افزایش تعداد تختها امسال بهحدود دو برابر و در سال آینده ۶ هزار تخت به مراکز درمانی کشور اضافه میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی امشب در مراسم بهرهبرداری از هفت طرح بهداشتی و درمانی با بیان اینکه در سال جاری با وجود مشکلات اقتصادی و کمبود منابع به یاری خدا، برکت خون شهدا و کمک خیران نظام سلامت ۸ هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی به مراکز درمانی کشور اضافه میشود، اظهار کرد: طی سالهای گذشته حداکثر تخت بیمارستانی در سال ۴ هزار و ۵۰۰ مورد بوده که افزایش تعداد تختها امسال بهحدود دو برابر و در سال آینده ۶ هزار تخت به مراکز درمانی کشور اضافه میشود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نگاه دولت به حوزه بهداشت و درمان، افزود: از ابتدای دولت تدبیر و امید تا پایان سال گذشته با اولویت مناطق محروم ۲۷ هزار تخت به تختهای بیمارستانی کشور اضافه شد.
وی بیان کرد: دولت با اجرای طرح تحول نظام سلامت بستر لازم را برای کاهش پرداختی مردم و توسعه زیرساختهای سلامت در مناطق کمتر توسعه یافته، برداشته است.
نمکی با بیان اینکه در گام دوم طرح تحول نظام سلامت حرکت جدید آغاز تقدم پیشگیری بر درمان و تقدم درمان سرپایی بر بستری آغاز شده است، گفت: یکی از اولویتهای وزارت بهداشت، بیماریهای غیرواگیر است که در این راستا امسال طرح ملی کنترل فشار خون اجرا شد که ۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر افراد بین ۳۰ تا ۷۰ سال به مراکز مراجعه کردند و فشار خون آنها کنترل شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت تکلیفی برجامانده از برنامههای پنجم و ششم توسعه را در سال جاری مستقر کرد، افزود: گامهای بعدی آن برای استقرار سیستم ارجاع پزشک خانواده برداشته شده است.
وی بیان کرد: برای اجتماعی کردن نظام سلامت و جامع محور کردن آموزش پزشکی، طرح هر خانه یک پایگاه سلامت در درون خانواده تعریف شده است.
۷ طرح بهداشتی و درمانی در سبزوار به بهرهبرداری رسید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز در خصوص پروژههای افتتاح شده گفت: محل زیست پزشک مرکز خدمات جامع سلامت جغتای با زیربنای ۱۱۰ مترمربع و اعتبار ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به بهرهبرداری رسید.
علیرضا مسلم افزود: خانه بهداشت احمدآباد ملک با زیربنای ۹۰ مترمربع و اعتبار یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال و مرکز خدمات جامع سلامت شهری کوشک با زیربنای یک هزار و ۱۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ ۲۸ میلیارد ریال افتتاح شد.
وی تصریح کرد: همچنین محل زیست پزشک مرکز خدمات جامع سلامت خوشاب با زیربنای ۱۱۰ مترمربع و اعتبار ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال و مرکز خدمات جامع سلامت محمدآباد گَفت با زیربنای ۱۱۰ مترمربع و مجموع اعتبار ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: مرکز خدمات جامع سلامت شبانهروزی حکمآباد نیز با زیربنای یک هزار مترمربع با هزینه ۲۴ میلیارد ریال مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
مسلم تصریح کرد: پایگاه اورژانس جادهای چشام داورزن نیز با مشارکت خیران نیکاندیش با زیربنای ۱۰۰ مترمربع و اعتباری چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به بهرهبرداری رسید.
اصلا این اصفهان ی بیمارستان آبرومندانه ی دولتی نداره.الزهرا خیلی داغونه.اینقدر بی عرضه ای که ی بیمارستان با کمک تامین اجتماعی تو اصفهان فکر نبودی .هر چی امکاناته فقط به تهران متمرکز کردید و بس.پس برا چی از همه جای کشور برا درمان میاند تهران
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.