هفته كتاب از 23 تا 30 آبان برگزار مي شود
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، محمد الهياري، با اعلام تأييد و نهايي شدن زمان برگزاري اين دوره از هفته كتاب در جلسات ستاد برگزاري، گفت: امسال با توجه به تأكيد وزير و معاون فرهنگي وزارت ارشاد قرار است روزي را با نام كتابو قرآن نامگذاري كنيم و در اين روز فارغ از شعاري بودن و با نگاه عملياتي و اجرايي پيرامون مفاهيم و موضوعات قرآني برنامهريزي صورت خواهد گرفت.
وي ضمن اعلام خبر دعوت از نهادهاي قرآني براي حضور در ستاد هفته كتاب، ادامه داد: به منظور تقويت ستاد هفته كتاب در حوزه قرآني و بهرهگيري از نظرات كارشناسي، از مركز توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان فعاليتهاي قرآني جهاد دانشگاهي و انجمن فرهنگي ناشران قرآني كشور، بهعنوان سه نهاد فعال در حوزه قرآن دعوت بهعمل آمده است.
الهياري از برنامههاي در دست اقدام ستاد هفته كتاب، علاوه بر ارايه برنامههاي مدون و اجرايي از سوي اعضا به نامگذاري روزها و شعار هجدهمين دوره هفته كتاب اشاره كرد./انتهاي پيام/