اجراي 10 برنامه با رويکرد عمق بخشي به فرهنگ مهدويت در استان هرمزگان
حجت الاسلام سيد عباس تقوي در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در بندرعباس، اظهار داشت: برنامه هاي تصويب شده سال جاري اين بنياد در سطوح دانش آموزي، دانشجويي و کارکنان ادارات با رويکرد آموزشي اجرا خواهد شد.
وي در ادامه افزود: بنياد مهدويت با رويکرد آموزشي- ترويجي نسبت به فرهنگ مهدويت بايدها و نبايدهايي را در حوزه مبارزه با آفت هايي که فرهنگ مهدويت را تهديد مي کند، در دستور کار قرار داده است.
مدير عامل بنياد مهدي موعود (عج) هرمزگان گفت: تدوين و اجراي 10 برنامه براي سال جاري طي سفر رئيس جمهور به اين استان به تصويب رسيده که شامل اردوها و کلاس هاي آموزشي، نمايشگاه مهدويت، اجراي مسابقات مهدوي و همايش هاي مهدوي است و برنامه هاي متنوعي نيز در اين راستا با همکاري سازمان تبليغات اسلامي و ساير دستگاه ها طراحي شده است که با ابلاغ اعتبارات، اين برنامه ها عملياتي مي شود.
حجت الاسلام تقوي ادامه داد: با انعقاد تفاهم نامه اي با آموزش و پرورش اين استان، بنياد مهدي موعود بر مبناي ابلاغيه خود، در راستاي نهادينه شدن فرهنگ مهدوي در قالب برنامه هاي آموزشي با آنها همکاري و تعامل سازنده اي خواهد داشت.
وي ضمن بيان اينکه بيشترين نگاه اين بنياد به حوزه هاي دانشجويي و دانش آموزي است، تصريح کرد: کانون هاي مساجد و کارکنان دولت در مراحل بعدي قرار دارند و بدون ترديد با استفاده از ظرفيت ها به خصوص صدا و سيما، توسعه فرهنگ مهدوي و عمق بخشي به آنها در جامعه، در دستور کار قرار مي گيرد.
مديرعامل بنياد مهدي موعود (عج) هرمزگان در پايان خاطرنشان کرد: برگزاري دوره هاي تربيت مربي براي معلمان ديني و امور تربيتي، تشکيل حلقه هاي مهدويت در مدارس، ترويج کتابخانه مهدوي و مسابقات کتابخواني مهدويت، از جمله برنامه هاي اين بنياد در حوزه هاي دانش آموزي به شمار مي رود./انتهاي پيام/