کد خبر:۸۱۴۶۴۰
حسینی تودشکی در گفتگو با دانشجو :

صندوق پژوهش‌وفناوری دانشگاه امیرکبیر با ۱۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اولیه افتتاح می‌شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دو شریک بخش خصوصی در صندوق پژوهش و نوآوری دانشگاه امیرکبیر ۱۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اولیه کرده‌اند.

حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، درخصوص زمان راه اندازی و افتتاح صندوق پژوهش و نوآوری این دانشگاه، اظهار کرد: تقریباً از ۶ ماه پیش برنامه ریزی‌های اولیه برای افتتاح صندوق پژوهش و نوآوری دانشگاه امیرکبیر استارت خورد.

حسینی تودشکی درخصوص تعداد شرکای سرمایه گذار در این صندوق، ادامه داد: در حال حاضر دو شرکت بخش خصوصی به عنوان شرکای سرمایه گذار این صندوق انتخاب شده‌اند و به توافق نهایی رسید‌ه‌ایم.

وی با بیان اینکه کار اجرایی صندوق در مرحله ارائه تقاضا به صندوق نوآوری و شکوفایی است، افزود: با توجه به این که فعالیت صندوق‌های پژوهش و نوآوری باید به تایید صندوق نوآوری و شکوفایی کشور برسد منتظریم تا با ارائه مدارک مجوز لازم به زودی صادر شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه معمولا برای صدور مجوز باید مراحلی طی شود،   تاکید کرد:  صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست یک طرح توجیهی فنی اقتصادی (BP) می‌کند و در حال حاضر این طرح آماده شده و در آستانه ارائه است.

حسینی تودشکی گفت: البته رایزنی‌هایی هم صورت گرفته تا اگر مشکلی وجود دارد از قبل رفع شود، البته فکر می‌کنیم قبل از سال جدید این اتفاق بیفتد و رسما شروع به کار خواهد کرد.

وی درخصوص حجم سرمایه گذاری اولیه از طرف شرکا تاکید کرد: دو شریک خصوصی این صندوق ۱۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری اولیه کرده‌اند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر با اشاره به قرارداد‌های ارتباط با صنعت این دانشگاه گفت: برای ما تعداد قرارداد‌ها مهم نیست بلکه به حجم این قرارداد‌ها توجه می‌کنیم، در بحث انعقاد قرارداد‌ها امسال نسبت به سال گذشته رشد بهتری داشتیم.

وی ادامه داد: حتی در قرارداد‌های معمول ما که اساتید در سطح‌های متوسط می‌بندند نسبت به سال گذشته در همین زمان یک افزایش صد درصدی داشتیم.

حسینی تودشکی تصریح کرد: دو برنامه مهم در راس پروژه‌های کلان دانشگاه قرار دارد، با توجه به اینکه هر دو پروژه  در سطح ملی است؛ سفارش دهنده هر دو پروژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و فکر می‌کنیم ظرف یک تا دو ماه آینده حتما قرارداد یکی از این دو پروژه امضا و قبل از آغاز سال جدید وارد فاز اجرایی شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر در پایان با اشاره به محل تامین هزینه‌های دو پروژه ملی خاطرنشان کرد: با توجه به این که پروژه در سطح ملی است و ما باید خدماتی را به دانشگاه ها، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان‌ها می‌دهیم در نتیجه حوزه وسیعی را در بر می‌گیرد و با توجه به اینکه هر دو پروژه جزو ماموریت‌های وزارت ارتباطات است بیشتر سرمایه گذاری از سوی این وزارت‌خانه خواهد بود و دانشگاه باید بستر کار و محل مناسب را به لحاظ تخصصی فراهم کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار