اجراي طرح عفاف و حجاب در دانشگاه هاي خوزستان
سيد محمدعلي پورموسوي ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اهواز، با اعلام اين خبرُ اظهار داشت: از مهرماه امسال و بدو ثبت نام دانشجويان براي ورود به ترم جديد که به صورت اينترنتي انجام مي شود، دانشجويان متعهد خواهند شد که ضوابت و قوانين رعايت عفاف و حجاب را در دانشگاه به طور کامل رعايت کنند.
وي ادامه داد: دانشجويان خوزستاني از مهرماه متعهد مي شوند تا ويژگي هاي مطرح شده شامل مقنعه، رنگ و اندازه مانتو براي بانوان و حفظ شئونات اسلامي براي آقايان را در دانشگاه رعايت کنند.
معاون سياسي ـ اجتماعي استانداري خوزستان با اشاره به اينکه اين طرح در راستاي طرح صيانت از حريم امنيت عمومي و حقوق شهروندي انجام مي شود، گفت: اين طرح يک طرح فرهنگي است و در اجراي آن از نيروهاي نظامي و انتظامي استفاده نخواهد شد.
پور موسوي خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده افرادي که به صورت جدي در دانشگاه با اين طرح مشکل دارند و به هيچ يک از مواضع صريح آموزشي، فرهنگي و ارزشي اعتنايي نمي کنند، توسط دانشگاه برخورد خواهد شد./انتهاي پيام/