مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران اعلام کرد: بیش از ۶ هزار دانش آموز، دانشجو، زنان خانه دار و کارمندان زن شهرداری تهران در اردوهای پاییزگردی بوستانهای بانوان که از مهرماه تا آذرماه سال جاری توسط اداره کل امور بانوان شهرداری تهران برگزار شد، شرکت کردند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زهرا بهروزآذر با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی برای اوقات فراغت بانوان شهر تهران گفت: نحوه گذران اوقات فراغت میتواند بر ارتقای سطح فرهنگی، سلامت و همچنین نشاط اجتماعی بسیار تاثیرگذار باشد و این موضوع به¬ویژه در بین بانوان از اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه بانوان از اوقات فراغت بیشتری برخوردارند، تصریح کرد: در صورتیکه مدیریت و برنامه-ریزی مناسبی برای اوقات فراغت آن¬ها صورت نگیرد، ممکن است به سلامت جسمی و روانی این گروه از جامعه آسیب وارد شود. اهمیت این موضوع زمانی بیشتر آشکار می¬شود که به نقش ویژه بانوان در خانواده توجه کنیم.
وی با اشاره به اینکه بانوان نقش¬ محوری در خانواده دارند و سلامتی، نشاط و شادابی آنها موجب افزایش کیفیت زندگی سایر اعضای خانواده نیز میشود، خاطر نشان کرد: در همین راستا حال و هوای خاص و زیبایی مناظر طبیعی بوستانهای بانوان در فصل پاییز، بهانهای شد تا اردوهای پاییزگردی برای زنان و دختران شهر تهران با اولویت ساکنان محلات کم برخوردار در مقاطع سنی مختلف برنامه ریزی و اجرا شود.
بهروزآذر در تشریح جزئیات اردوهای برگزار شده ویژه بانوان در اردوهای پاییزگردی بوستانهای بانوان اعلام کرد: در این اردوها که از ابتدای مهرماه تا پایان آذرماه در ۸ بوستان بانوان از جمله بوستان بانوان منطقه سه (بهشت مادران)، منطقه ۴ (بوستان مرضیه حدیدچی)، منطقه ۱۵ (پردیس بانوان)، منطقه ۱۶ و ۱۸ (بوستان نرگس)، منطقه ۱۹ (بوستان بانوان ولایت)، منطقه ۲۱ و ۲۲ (بوستان ریحانه) برگزار شد، حدود ۶۰۵۵ نفر از مناطق ۲۲ گانه شرکت کردند.
بهروز آذر با اشاره به ۱۳۹ اردوی برگزار شده، توضیح داد: ۲۵ اردوی دانشجویی با همکاری مراکز فرهنگی دانشگاه ها، ۴۸ اردوی دانش آموزی با همکاری مدارس، ۵۰ اردوی مادران و دختران و ۱۶ اردوی ویژه کارمندان زن شهرداری تهران اجرا شده است.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در پایان افزود: برنامههای جانبی این اردوها شامل مسابقات ورزشی و هنری، کارگاههای آموزشی، بازیهای بومی و مشارکتی، برپایی غرفههای صنایع دستی و غذا و استفاده رایگان از امکانات بوستانها بوده است.