كاشفي: فقر هويت ديني و فرهنگي در دانشگاه‌ها ريشه در فرهنگ خانواده دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۶۰۳
آسيب شناسي مسائل فرهنگي دانشگاه‌ها - 16

كاشفي: فقر هويت ديني و فرهنگي در دانشگاه‌ها ريشه در فرهنگ خانواده دارد

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي با اشاره به وقوع برخي ناهنجاري‌ها در جامعه دانشگاهي گفت: فقر هويت ديني و فرهنگي در دانشگاه‌ها ريشه در فرهنگ خانواده دارد.

مجتبي كاشفي در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به ضرورت رعايت برخي هنجارها در جامعه دانشگاهي اظهار داشت: دانشجويي كه در خانواده از اعتقاد ديني بهره‌اي نبرده و تبليغات موجود ديني و فرهنگي نيز براي او جذابيتي نداشته باشد قطعاً در برخورد با فرهنگ بي در و پيكر غرب دچار دوگانگي مي شود.

وي با ابراز تاسف از اينكه به صورت جدي برنامه ريزي خاصي در خصوص وضعيت فرهنگي دانشگاه‌هاي كشور صورت نگرفته است، گفت: آنچه از مسئولان آموزش عالي و تحصيلات تكميلي كشور انتظار مي رود اين است كه توجه خاصي بر روي شرايط تحصيلي، خوابگاهي، رفاهي و زندگي دانشجويان کنند تا شرايط مناسبي در خوابگاه‌ها براي دانشجويان فراهم شود.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي با بيان اينكه براي مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي فقط آمادگي دانشجويان كافي نيست، خاطرنشان كرد: اگر ضعف‌ها و معضلات موجود در دانشگاه‌ها به نوعي كاهش يابد و جامعه نيز كم و كاستي‌هاي خود را با تدابير صحيح مسئولان ذيربط برطرف كند در آن صورت كسب آمادگي دانشجويان نيز مي تواند در حد معقولي در كاهش آسيب‌ها كمك كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار